Prodej rodinného domu, Šumná, 100 m2

Šumná

2 990 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 14 249 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaŠumná
ID23542
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná100 m2
VybavenoČástečně
Typ objektuPřízemní
Druh objektuŘadový
Plocha budovy388 m2
Podlahová plocha100 m2
Plocha nemovitosti790 m2
Plocha zahrady402 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
KomunikaceAsfaltová
DopravaSilnice, MHD
VodaVodovod
Převod do OV

Origo partneři v Šumné

Popis

Nabízíme k prodeji rodinný dům / chalupu po rekonstrukci v blízkosti Vranovské přehrady v obci Šumná, okres Znojmo. Jedná se o cihlový řadový dům o přízemní dispozici s velmi dobrým stavem - po rekonstrukci: nově veškeré inženýrské sítě, rozhody vody, plynu, kanalizace a elektřina kompletně v mědi, plastová okna měněna v roce 2015, nová koupelna, kuchyň, krbová kamna s výměníkem. Zastavěná plocha činí 388m², užitná plocha cca 80m² a celková plocha parcely dosahuje 790m². Vybavení nemovitosti je částečné ( viz. foto ), veškeré inženýrské sítě, možnost rozšíření - připraveno. Ve dvoře dílna, letní kuchyň aj. Obvodové nosné zdivo tloušťky 500 mm - bez nutnosti zateplení.

Parkování / doprava
Samotná lokalita má výbornou dopravní dostupnost a nespornou výhodou je i rychlé napojení na Znojmo a Brno, a to jak autem, tak s IDS JMK, kde se lze dostat jak autobusem, tak vlakem ( zastávka v obci ). Možnost bezproblémově parkovat je přímo u domu, průjezdem na zahradu a také vjezdem přes bránu z druhé strany.

Lokalita / blízké okolí
Možnost rekreace a velké množství pěkných míst vhodných jak k odpočinku, tak sportovním aktivitám. V okolí se nachází široká paleta vyžití a možností k výletům. Vzdálenost od přehrady do 10 min., písečný přístup do vody. Doporučujeme pro milovníky rybaření a koupání. V prázdninové sezóně možnost pronájmů, obchod potravin celoročně v obci. V blízkosti nový COOP, pošta. Kulturní vyžití- hrady Bítov, Cornštejn a Frejštejn, zámek Vranov nad Dyjí - vše do cca 20 km.

Financování
Financování je možné hypotéčním úvěrem, kde se Vám zdarma nabízí možnost využití služeb hypotečního poradce, který Vám nezávazně poradí při zajištění nejvýhodnějšího hypotečního úvěru.

Jiné
Vzhledem ke své poloze i dispozici je dům vhodný jak pro pohodlné bydlení, tak i jako investice především na pronájmy. Byt je bez omezení vlastnického práva či jiné právní vady. Doporučujeme prohlídku tohoto velice pěkného bytu. Kompletní servis.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Šumné.