Pronájem kanceláře, Praha - Břevnov, Radimova, 176 m2 (ID: 1420101)

Radimova, Praha 6 - Břevnov

47 520 Kč
/za měsíc
+ poplatky na vyžádání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaRadimova, Praha 6 - Břevnov
ID236559-Z
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná176 m2
Typ objektuPatrový
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Praze 6

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme kancelářské prostory umístěné v administrativní budově v prestižní pražské lokalitě Břevnova. Prostory jsou situovány v klidném prostředí, ideálním pro efektivní pracovní činnost, a zároveň poskytují vynikající dopravní dostupnost. Budova se nachází jen několik minut chůze od autobusové zastávky a parku Kajetánka.

Kancelář orientovaná na jih je vybavena vstupní halou, čtyřmi neprůchozími kancelářemi a zasedací místností. Samozřejmostí je také kuchyňka. Prostory orientované na sever nabízí dvě neprůchozí místnosti.

Tyto kanceláře jsou vhodné také pro zdravotnická zařízení.

Pro více informací kontaktujte naši realitní makléřku.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!