Prodej rodinného domu, Frenštát pod Radhoštěm, Potoční, 295 m2 (ID: 1420110)

Potoční, Frenštát pod Radhoštěm

9 989 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 47 605 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaPotoční, Frenštát pod Radhoštěm
ID648744
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná295 m2
Typ objektuPřízemní
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy182 m2
Podlahová plocha295 m2
Plocha nemovitosti2966 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
TopeníLokální plynové
Balkon
Garáž
Sklep
Lodžie
Terasa
Parkování
Bazén

Origo partneři v Frenštátu pod Radhoštěm

Popis

Hledáte ideální domov pro svou rodinu?
Právě takovou nemovitost Vám nyní exkluzivně nabízíme.

Rodinný dům v klidné části Frenštátu pod Radhoštěm s celkovou užitnou plochou 295 m² a velkou garáží je situován na rozsáhlém pozemku, jehož hlavním benefitem je absolutní soukromí. Dle platného územního plánu je celý tento pozemek veden k výstavbě bydlení, tzn. možnost další stavby např. domu pro děti, rodiče apod..

Přízemí domu se pyšní velkorysou vstupní chodbu s masivními dřevěnými obklady stěn. Do prostorného obývacího pokoje vejdete atypickými dveřmi z masivního dřeva se skleněnou výplní. Dominantou pokoje je krb pro idylické trávení zimních večerů i přitápění. Dále je zde kuchyň s jídelnou a vstupem na terasu, koupelna s vanou a sprchovým koutem, samostatná toaleta, šatna, technická místnost, vstup do velké garáže s vraty na elektrický pohon. Do patra se dostanete po téměř zámeckém schodišti rovněž z masivu a využijete zde čtyři samostatné ložnice, další koupelnu s vanou a samostatnou toaletu, jeden z pokojů má balkon s výhledem do zahrady a druhý disponuje prostornou lodžií.

V celém domě jsou plastová okna, podlahy dlažby a dřevo, vytápění a ohřev vody plynovým kotlem, v přízemí je podlahové vytápění. Dům navíc disponuje centrálním vysavačem Husky a nepochozí půdou, která poskytuje praktický prostor pro uskladnění věcí.

Vjezd na pozemek je pohodlně přes posuvnou bránu na elektrický pohon a dálkové ovládání, před domem je dostatek parkovacího místa na zámkovou dlažbou zpevněné ploše.

Okrasná zahrada je bohatě osázena vzrostlými stromy a keři. je zde altán pro posezení v soukromí, vinný sklípek, technická budova - kůlna.

Objekt je napojen na pult centrální ochrany.

Veškerá občanská vybavenost se nachází do 1 km od domu, autobusová zastávka je 150 m vzdálena.

Průkaz energetické náročnosti se zhotovuje.

Pro více informací nás neváhejte kontaktovat. Doporučujeme! Ev. číslo: 648130.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Frenštátu pod Radhoštěm.