Prodej vily, Černošice, Dobřichovická, 567 m2

Dobřichovická, Černošice

32 220 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 153 551 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaDobřichovická, Černošice
ID237786
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná567 m2
Typ objektuPatrový
Plocha nemovitosti2497 m2
Třída energetické náročnostiD - Méně úsporná
Garáž

Origo partneři v Černošicích

Popis

Rádi bychom vám představili majestátní rodinnou vilu, která nabízí dokonalé zázemí pro komfortní a pohodlné bydlení. Tento impozantní dům, postavený v roce 1998, se nachází na rozlehlém pozemku o výměře 2 497 m2. Vila disponuje vnitřní užitnou plochou 567 m2, rozloženou do dvou nadzemních a jednoho podzemního podlaží s dispozicí 8+kk.

Dům nabízí několik prostorných balkonů a velkou terasu, kde si můžete užívat klidné chvíle s výhledem do okolí. Parkování je zajištěno v garáži pro dvě auta a částečně krytým parkovacím stáním pro další dvě vozidla, což oceníte nejen při rodinných návštěvách.
Interiér vily je elegantně řešen s důrazem na kvalitu a komfort. Mezi standardy domu patří dřevěné podlahy, dřevěná okna a dlažba. Střešní krytina je z břidlice.
Technologické vybavení vily zahrnuje tepelné čerpadlo s vrty a centrální vysavač. Dům je částečně klimatizován, což zajišťuje pohodlí v teplých dnech. K domu patří také wellness zázemí včetně bazénu, vířivky, sauny a fitness, což vám umožní relaxovat a užívat si volné chvíle přímo v pohodlí vašeho domova.

Bezpečnost je zajištěna EZS systémem, který je napojen nejen na pult centrální ochrany, ale i na Městskou policii. Zahrada nabízí absolutní soukromí a útulný altánek pro příjemné posezení.
Tato vila představuje ideální kombinaci pohodlí a funkčnosti. Umístění vily dále od ulice zaručuje novému majiteli klidné a privátní bydlení. 

Nezmeškejte příležitost a přijďte si tento výjimečný dům prohlédnout osobně. Pro více informací mě neváhejte kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vil v Černošicích.