Prodej chalupy, Olešná, 213 m2

Olešná

7 900 000 Kč
/za nemovitost
cena k jednání
Hypotéka od 37 649 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaOlešná
ID26782
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná213 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuOkraj obce
Plocha nemovitosti1925 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Olešné

Popis

Rodinný dům s rozlehlou zahradou v obci Olešná – klid a příroda na dosah

Hledáte klidné místo blízko přírody a zároveň vyžadujete prostornou zahradu a dům? Už nemusíte hledat dál! Nabízíme Vám rodinný dům s nádhernou zahradou v obci Olešná.

Lokalita:
Obec Olešná se nachází pouhých 15 minut jízdy od okresního města Písek (směr Tábor), 5 minut od městyse Bernartice a 15 minut od historického lázeňského města Bechyně. Nemovitost je situována v klidné horní části obce, mimo hlavní komunikaci.

Popis nemovitosti:
Dům byl postaven na půdorysu staré zástavby s novým podsklepením v letech 1993–1999. Pozemek o rozloze 1925 m2 je čtvercového tvaru a přístupný ze dvou místních komunikací. Zahrada, navržená zahradním architektem, je oplocena kamenným plotem s dřevěnými prvky. Na pozemku se nachází stylový dřevník o velikosti 40 m2 a skleník o velikosti 9 m2. Vlastní studna zajišťuje dostatek vody pro nemovitost, zahradu a skleník. Dům je připojen na obecní kanalizaci.

Dispozice domu:

Nemovitost nabízí možnost jednoduché úpravy na dvougenerační dům.
Byt 1: 3+kk, 95,2 m2
Byt 2: 5+kk, 117,8 m2
Celkem: 213 m2
Garáž/Dílna: 23,1 m2
Podsklepení: 35,8 m2

Vytápění:
Dům je vytápěn pomocí dvou kamen na pevná paliva a sedmi elektrických radiátorů (11 kW). S investicí je možné přejít na ústřední vytápění s kotlem ve sklepě.

Majitel si vyhrazuje právo výběru nejvhodnější a nejvýhodnější nabídky a kupujícího podle vlastních kritérií.

Pokud Vás tato krásná nemovitost zaujala, neváhejte mě kontaktovat, velice rád Vám ho představím osobně!
Adresa nemovitosti je: Olešná 38, 398 43 Olešná, Jihočeský kraj.

Těším se na setkání s Vámi.
Petr Kopačka, realitní makléř

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chalup v Olešné (okr. Písek).