Prodej rodinného domu, Sázava, Ke Kopaninám, 180 m2 (ID: 1420297)

Ke Kopaninám, Sázava

9 499 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 45 269 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaKe Kopaninám, Sázava
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná180 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti651 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Sázavě

Popis

Nabízíme Vám samostatně stojící, vzorně udržovaný zděný dvoupodlažní vícegenerační dům (výstavba 1974) čtvercového půdorysu (105 m², sedlová střecha), nacházející se ve velmi klidné okrajové vilové části obce Sázava. Dům obklopený zahradou se nalézá na mírně svažitém oploceném pozemku se zastřešeným, obezděným, vydlážděným grilovacím přístavkem a kůlnou.
Dispozičně je dům o dvou samostatných byt. jednotkách členěn na dvě nadzemní podlaží (+půdní prostory) a na jedno podzemní (technické) podlaží nacházející se v rovině zahrady a ústící přímo do zahrady. 1.NP domu je tvořeno zádveřím s předsíní a přímými vstupy do obou podlaží, dvěma ložnicemi, obývacím pokojem s balkonem do zahrady, samostatnou kuchyní (kuch.linka, skloker. el.sporák) a dvěma koupelnami (1xsprch. kout, 1xvana) s jedním WC. 2.NP (samostatný vchod ze zádveří) je tvořeno předsíní se vstupem na menší terasu, dvěma ložnicemi, obývacím pokojem s kuchyňským koutem (kuch. linka se zabudovanou ledničkou), koupelnou se sprch. koutem a samostatným WC. Technickým otvorem ve stropě lze vstoupit do půdních prostor využívaných aktuálně pro technické a skladovací účely, které je možno využít i pro vestavbu dalších obytných prostor.
Podzemní podlaží domu přímo propojené s interiérem domu vnitřním schodištěm tvoří prostorná technická místnost bývalé garáže přebudovaná na odpočinkovou místnost s rozměrným východem přímo do zahrady, další techn. místnost (kamna na pevná paliva, vana), místnost s plyn. kotlem (Protherm, komín vyvložkován) a objemným zásobníkem TUV a menší komorou.
Okna domu jsou osazena plastovými okny, Podlahy jsou kryty linoleem či koberci. Vytápění a ohřev TUV jsou zajištěny ústředním topením s rozvodem do radiátorů umístěných v celém domě, napojeným na plynový kotel umístěný v technické místnosti nalézající se v 1.PP domu, vše řízeno aut. regulačním systémem napojeným na teplotní čidlo v domě. Kromě plyn. vytápění lze alternativně využít pro vytápění i kamna na pevná paliva.
Dům je napojen na veškeré inženýrské sítě (voda, kanalizace, elektřina, plyn), na zahradě je dále i vlastní studna (ponorné čerpadlo, užitková voda). Vjezd na zahradu je vjezdovou branou přiléhající ke klidné místní obslužné komunikaci. Dům byl doposud využíván k trvalému bydlení, ale je možné ho využívat i jako rekreační nemovitost. Majitel domu dosud nedodal PENB, proto je dům dle platné legislativy prozatím označen energetickou třídou G.
Zástavba okolních rodinných domů se zahradami v klidné okrajové části Černé Budy menšího města Sázava naplňuje představu klidného a bezproblémového bydlení nacházejícího se pouhých 50 km od centra Prahy (dálnice D1-sjezd Sázava). V širším centru Sázavy se nachází mateřská škola, základní škola, obchodní dům, Tesco, Flop, kulturní dům, pekárna, cukrárna, kino, pošta i zdravotní středisko. Obec je obsluhována PID. K dispozici je autobus (zastávka 660 m od domu) i vlak (stanice Sázava 1450 m) s pravidelnými spoji do hlavního města i Benešova, Kutné Hory, Kolína, a Kouřimi.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Sázavě (okr. Benešov).