Prodej rodinného domu, Zlonín, Jabloňové zahrady, 120 m2 (ID: 1420430)

Jabloňové zahrady, Zlonín

21 980 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 104 750 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaJabloňové zahrady, Zlonín
ID906570
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná101 m2
Typ objektuPřízemní
Podlahová plocha120 m2
Plocha nemovitosti2623 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Zloníně

Popis

Hledáte nízkonákladový rodinný dům s prostornou zahradou, garáží a terasou v blízkosti Prahy? Tak už hledat nemusíte. Stačí se blíže podívat na nabídku, kterou jsme si pro Vás s kolegou připravili.

Tento zděný rodinný dům byl kolaudován v roce 2010 a nachází se v obci Zlonín, zhruba 10 minut jízdy autem od části Praha – Letňany. Bungalov o dispozici 3+kk stojí na vlastním pozemku o celkové výměře 2.623 m², z toho je 187 m² zastavěná plocha. Kromě domu nebo dřevěné kolny na nářadí nalezneme na pozemku i garáž, která je součástí domu a má samostatný vchod přímo do interiéru. Pohodlně se do ní vejde jeden osobní automobil a spousty dalšího příslušenství.

Rozhodně nemůžeme opominout okrasnou zahradu navrženou zahradním architektem, která je již plně vzrostlá a stále udržovaná. Také je zde jen jeden soused a tak se nemusíte bát o své soukromí. Po celé zahradě je rozvedena automatická závlaha značky Reinbird a o většinu sekání se stará automatická robotická sekačka. Jako zdroj vody pro závlahu, je na pozemku vrtaná studna s ponorným čerpadlem.

Dům jako takový, je připojen na veřejný vodovod i kanalizaci a plyn se nachází na hranici pozemku.
Ohřev vody i podlahové vytápění které je rozvedené po celém domě, zde zajišťuje tepelné čerpadlo. Ve všech místnostech je také klimatizace, kde řídící jednotka je umístěna na půdě.

Díky dispozici v domě najdeme dva neprůchozí pokoje, technickou místnost, koupelnu s toaletou, vanou i sprchovým koutem, samostatnou toaletu a v neposlední řadě prostorný obývací pokoj se zvýšeným stropem, který je spojený s plně vybaveným kuchyňským koutem s žulovou pracovní deskou i se samostatnou spíží. Zde nalezneme kuchyňské vybavení značky Miele nebo Bosch. Z obývacího pokoje i z aktuální pracovny, je samostatný vchod na zastřešenou terasu v zadní části domu. Všechna okna jsou vybavena sítěmi proti hmyzu a předokenními roletami.
Je zde opravdu hodně detailů, které stojí za osobní prohlídku.

Je zde i možnost koupě domu s menší zahradou o výměře 1.222 m² nebo se podívejte na náš další inzerát, kde se prodává i samostatný pozemek ( zadní část zahrady ) o výměře 1.214 m², kde si můžete postavit vlastní dům, kdyby Vám tento plně nevyhovoval.

V obci Zlonín naleznete nejen mateřskou školku, obchod nebo místní hospůdku, ale i skautský nebo golfový klub.

Pro více informací volejte Realitní dvojku a pamatujte, samo se to neprodá, s námi JO!

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Zloníně.