Prodej rodinného domu, Dolní Beřkovice, Horní hájek, 218 m2

Horní hájek, Dolní Beřkovice

8 490 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 40 461 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaHorní hájek, Dolní Beřkovice
ID0081
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná197 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha218 m2
Plocha nemovitosti586 m2
Třída energetické náročnostiA - Mimořádně úsporná

Origo partneři v Dolních Beřkovicích

Popis

Hledáte prostorný rodinný dům, kde každý člen vaší rodiny bude mít maximální soukromí a zároveň bude 30 minut od Prahy?

Pokud ano, tak jste tu správně!

Realitní kancelář 3P Bydlení Teplice vám v exkluzivním zastoupení majitele přináší nabídku prostorného a úsporného dvoupatrového rodinného domu v Dolních Beřkovicích, na adrese Horní Hájek 422.

Přízemí:
Zde se nachází dispozice 3+kk, kde největší dominantou je prostorný a prosvícený obývací pokoj, který je spojen s kuchyňským koutem.
Obývák spojují se zahradou francouzská okna, díky kterým pohodlně projdete ven.
V přízemí je dále také koupelna se sprchovým koutem, vanou a toaletou. Další toaleta je i odděleně mimo koupelnu. V celém přízemí je dále napojeno podlahové topení.

A můžeme nahoru! …

Druhé patro:
Ve druhém patře máme doslova tunu světla a prostoru. Nachází se zde celkem 4 místnosti a jedna koupelna se sprchovým koutem. Jsou zde 3 pokoje a jedna společenská místnost, kterou lze využít klidně jako další obývací pokoj, kde můžete s rodinou trávit společné večery.

Exteriér:
K domu patří zahrada, kde budete mít dostatek místa na veškeré sportovní aktivity, nebo večerní relax. Vjezd k domu je možný příjezdovou bránou a nabízí se za ní možnost 2 parkovacích stání.

Prostory domu jsou maximálně světlé a prosvícené, při výstavbě se myslelo opravdu na každý detail. Prodává se nevybavený a nový majitel bude zároveň úplně první, což znamená, že si vše může přizpůsobit dle svých představ a nebude ovlivněn designem předchozího majitele.

Dům byl zkolaudován tento rok, takže jde o novostavbu. Energetická náročnost domu je A.
Stojí 10 minut od města Mělník a 30 minut od Prahy. V Dolních Beřkovicích najdete vše, co potřebujete a pokud ne, tak to jednoznačně najdete na Mělníku. Vše máte na dosah ruky, ale zároveň si dopřejete i maximální klid a ticho, které na vás v domě čeká.

Teplo zajišťuje plynový kondenzační kotel, do domu je zavedena vlastní studna pro užitkovou vodu. Dům je dále připojen na městskou vodu a kanalizaci. Nabízí se možnost v obývacím pokoji připojit krbová kamna. Dále do každé místnosti vedou internetové kabely.

Více informací o domu, najdete na našem webu nemovitosti.

Budu se těšit na prohlídku!

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Dolních Beřkovicích.