Prodej bytu 3+kk, Lom - Loučná, Libkovická, 80 m2

Libkovická, Lom, Loučná

Rezervováno
1 796 800 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 8 563 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

StavRezervováno
AdresaLibkovická, Lom, Loučná
ID185-NP02296
StavbaPanelová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná80 m2
Patro4. z 4
VybavenoNe
Lokalita objektuOkraj obce
VlastnictvíDružstevní
Podlahová plocha80 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
Sklep
Lodžie
Převod do OV

Origo partneři v Lomu

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Exkluzivní nabídka prostorného bytu 3+kk s podélnou lodžií v Loučné u Lomu, ul. Libkovická. Byt se nachází v posledním 3. patře ( 4. NP) bez výtahu v zatepleném a čistě udržovaném domě.

Původní dispozice bytu byla nynějšími majiteli změněna v praktické uspořádání. Kuchyně propojená s obývacím pokojem se vstupem na lodžii nabízí příjemně velký prosvětlený prostor. Z lodžie je krásný výhled na okolní zahrady a České středohoří. Kuchyňská linka v designu dřeviny ve tvaru L disponuje dostatkem úložného místa na ukládání nádobí. Zánovní vestavné spotřebiče: multifunkční trouba a sklokeramická varná deska.

Čtvercová předsíň je vybavena vestavnou zrcadlovou skříní s posuvnými dveřmi. V bytě je nově vyzděná koupelna v šedých obkladech s podélnou vanou s pohyblivou skleněnou zástěnou pro příjemné sprchování. WC je samostatné. Součástí je i komora před bytem a sklepní koje v suterénu.
Podlahy částečně plovoucí, částečně dlažba. Plastová okna s horizontálními žaluziemi v kuchyni i v obýváku, v ostatních dvou pokojích rolety.
Fond oprav 2.354,- Kč. Byt bude k dispozici od 31.3.2025.

Dům se nachází v klidné lokalitě, u domu je zastávka MHD a v blízkosti je les. Tento byt nabízí pohodlné bydlení s překrásným výhledem. Pokud hledáte byt v této lokalitě, neváhejte a kontaktujte nás pro více informací.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Lomu (okr. Most).