Pronájem obchodního prostoru, Vestec, Vestecká, 210 m2

Vestecká

75 000 Kč
/za měsíc
Pronajímatel si vyhrazuje právo vybrat nájemce na základě jím zvolených kritérií.
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaVestecká
ID0320-NP00111
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná210 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuCentrum obce
Podlahová plocha210 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Vestci

Popis

V exkluzivním zastoupení majitele vám nabízíme jedinečnou příležitost pronájmu novostavby komerčních prostor v atraktivní lokalitě Vestec u Prahy. Tyto prostory se nacházejí přímo na křižovatce silnic Vídeňská - Vestecká, což zajišťuje vynikající viditelnost a dostupnost pro vaše obchodní partnery a zákazníky.

Ideální pro různé podnikatelské záměry:
Tento moderní komerční objekt byl navržen s ohledem na maximální flexibilitu a praktičnost. Je vhodný pro široké spektrum využití: od sídla firmy se showroomem, přes kancelářské prostory, až po obchod nebo služby v různých oblastech.

1. nadzemní podlaží (107,6 m²):
Dvě prostorné místnosti o velikosti 38,6 m² a 33,3 m², které mohou sloužit jako kanceláře, zasedací místnosti nebo showroom.
Technická místnost s možností umístění kuchyně, ideální pro zaměstnance, kteří ocení zázemí pro přípravu občerstvení.
Moderní koupelna se sprchovým koutem a samostatné WC zajišťují komfort pro vás i vaše klienty.

2. nadzemní podlaží (101,6 m²):
Velký otevřený prostor o rozloze 80,8 m² s možností vybudování kuchyňského koutu, který lze flexibilně rozdělit příčkami podle vašich individuálních požadavků. Tímto způsobem můžete snadno přizpůsobit prostor svému podnikání. V prvním patře je možné vybudovat kuchyň v denní místnosti. Součástí je koupelna se sprchovým koutem a WC a další samostatné WC.

Technické parametry: klimatizace, podlahové vytápění, kódovaný vstup, WIFI, předokenní žaluzie.

Venkovní prostor a parkování:
Tento komerční objekt stojí na pozemku o rozloze 866 m², který nabízí parkování až pro 8 vozidel. Díky strategické poloze na křižovatce ulic Vídeňská a Vestecká a snadnému přístupu z ulice Vestecká je tato lokalita snadno dostupná pro všechny vaše návštěvníky. Zadní část zahrady je travnatá a nabízí možnost vybudování venkovní relaxační zóny, případně prostoru pro pořádání různých firemních akcí nebo workshopů.

PENB ve fázi zpracování.

Pro bližší informace nebo domluvení termínu prohlídky mě kontaktujte.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu obchodních prostor v Vestci (okr. Praha-západ).