Pronájem výrobních prostor, Praha - Řepy, Žalanského, 14 m2 (ID: 1421229)

Žalanského, Praha 6 - Řepy

10 000 Kč
/za měsíc
+ vyúčtovatelné domovní poplatky 2.000 Kč/měs., elektřina převod na nájemce, parking v uzavřeném objektu 1.200 Kč/měs.
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaŽalanského, Praha 6 - Řepy
IDKZAL3D
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná14 m2
Typ objektuPřízemní
Podlahová plocha14 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Praze 6

Stěhovací služby

Popis

Na základě exkluzivního - výhradního zastoupení pronajímatele nabízíme k dlouhodobému pronájmu nový velmi pěkný a světlý nebytový prostor o rozloze 14 m2, situovaný v přízemní přístavbě dvoupodlažní nedávné novostavby v ulici Žalanského v Praze 6 - Řepích.

Prostor sestává z jedné místnosti, která je velice světlá, díky 4 oknům do 3 stran. Součástí nebytového prostoru je i umyvadlo a přívod vody a odpad na dvou místech. WC a menší úložný prostor je k dispozici přímo naproti přes vstupní chodbu. Podlahy jsou dlažbové.

Tento nebytový prostor je vhodný například jako výrobna, sklad, kancelář, prodejna, výdejna zboží, občerstvení, zázemí k mobilní prodejně a pod. Uživateli tohoto prostoru je za poplatek vyhrazeno jedno venkovní parkovací stání, další dle dohody. Jinak je parkování možné v ulici před objektem. Kromě běžného parkování je přímo u prostoru (v ceně nájmu) možné parkovat mobilní prodejnu potravin, občerstvení či jiného zboží, nebo umístit prodejní či výdejní stánek.

Nebytový prostor se nachází v soukromém uzavřeném areálu s téměř rodinnou atmosférou, v němž sídlí více firem různých zaměření. K dispozici je recepce s příjmem pošty. (Vzhledem k absenci energetického štítku uvádíme třídu G, ale jedná se o novostavbu s výbornou izolací a díky tomu poměrně ekonomickým provozem.)

V blízkosti objektu se nachází veškerá občanská vybavenost – supermarket potravin, restaurace, lékárna, školy, školky, úřady, bankomaty.

Výborná dopravní obslužnost: MHD: 3 min. pěšky od domu se nachází zastávka autobusu (linka 164 – spojuje Polikliniku Petřiny a Zličín). 7 min. pěšky od domu je zastávka denní i noční tram Blatnice (linky 9, 10, 16, 58, 59), kterými se lze za 15 min dostat na metro B Anděl. Vynikající je též spojení autem – po blízké Karlovarské ulici se lze velmi snadno napojit na městské okruhy a výpadovky.

Nebytový prostor je volný ihned a je ideální pro plátce DPH. S majiteli této nemovitosti naše kancelář spolupracuje s vynikající zkušeností již 21 let. Po uzavření nájemní smlouvy bezplatně poskytujeme dlouhodobý posmluvní servis oběma smluvním stranám (tj. péče o nájemní vztah, dodatky ke smlouvám, řešení potíží, dohlížení na oboustranné plnění smluv aj.), a to s 22tiletou praxí. Pro bližší info a prohlídky nebytového prostoru volejte denně 10-20 hod. včetně víkendů a svátků.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!