Prodej bytu 2+kk, Říčany - Radošovice, Šrámkova, 59 m2

Šrámkova, Říčany, Radošovice

6 890 000 Kč
/za nemovitost
Vč. provize a právních služeb
Hypotéka od 32 836 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaŠrámkova, Říčany, Radošovice
ID256-NP00640
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná62 m2
Patro2. z 5
VybavenoČástečně
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha59 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Ukazatel energetické náročnosti74 kWh/m2 za rok
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníJiné
KomunikaceAsfaltová
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Balkon
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Origo partneři v Říčanech

Popis

Nabízíme krásný světlý byt 2kk s balkonem a klimatizací v oblíbené lokalitě Říčany u Prahy (okres Praha-východ) 1 km od hranice Prahy, 4 km od budoucího Pražského okruhu! Vynikající spojení s hlavním městem - zastávka BUS 100 m, vlak 400 m - vše jezdí v intervalech „metra”.

Hlavní body nabídky:
- nový zděný dům z roku 2017 s výtahem, tepelné čerpadlo - nízké náklady na provoz
- bydlení v přírodě pár minut od Prahy
- krásná příroda i kompletní vybavenost města je „za rohem”
- vynikající spojení s Prahou (autem, autobusem i vlakem)
- k bytu o užitné ploše cca 56 m2 + 7 m2 balkon je vyhrazené parkovací místo
- mnoho volnočasových aktivit v pěším dosahu

Koupaliště s vyhlášenou restaurací Jureček a mnoho dalšího v pěším dosahu - turistické trasy i cyklostezky v okolí, klidná ulice, zeleň, veškerá občanská vybavenost vč. kina a krytých bazénů - vše jen pár minut od Prahy!

Krásná příroda a čistý vzduch, to jsou Říčany = kompletní občanská vybavenost (školy, školky, doktoři, obchody i úřady). Kompletní obchodní vybavenost (supermarkety aj.) je 800 m od domu. Do 150 m od domu je několik restaurací, malý obchod s potravinami, lékárna, bankomat, Alzabox aj.

Super spojení s Prahou - dálnice D1 6 km, do centra Prahy se pak dostanete za 15 min. K bytu je vyhrazené vlastní parkovací místo v osobním vlastnictví.

Bus Říčany 100 m - spoje na Prahu jezdí každých 10-30 min. Jedná se o hlavní trasu na Kutnou Horu, autobusy jezdí od brzkých ranních hodin do půlnoci, po té i noční spoj.

Vlak 400 m od domu - cesta do centra Prahy trvá jen 30 min, intervaly vlaků 10 - 30 min.

Okolí nabízí řadu možností pro trávení volného času, v blízkém okolí jsou hřiště s různým zaměřením. Velmi krásná lokalita nabízí mnoho turistického i cyklistického vyžití. V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat, představíme Vám nejen byt, ale i jeho okolí.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Říčanech (okr. Praha-východ).