Prodej bytu 3+1, Tišnov, U Humpolky, 84 m2 (ID: 1421412)

U Humpolky, Tišnov

Cena na vyžádání
/za nemovitost
cena u makléře
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaU Humpolky, Tišnov
ID23562
StavbaPanelová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná84 m2
Patro4. z 6
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaSilnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Lodžie
Výtah

Origo partneři v Tišnově

Popis

Nabízíme vám výhradně prodej bytu o dispozici 3+1 v OV, který se nachází v centru Tišnova, na ulici U Humpolky. Byt má podlahovou plochu 68 m2, má navíc 3 x zasklené lodžie (3 x 5 m2) a nachází se ve 4.NP v bytovém domě po revitalizaci s výtahem. V domě jsou nové stoupačky v plastu. Byt je orientován na východ, čili v letních měsících poskytuje příjemné zázemí. Pokoje jsou neprůchozí vstupem z předsíně. Do obývacího pokoje a dětského pokoje lze vstoupit i z kuchyně. Okna plastová, sítě v oknech včetně balkónových dveří, protipožární bezpečnostní dveře s ocelovým jádrem. Plovoucí podlaha v kuchyni, na chodbě a v obývacím pokoji. V kuchyni je vestavěná myčka. Rekonstruované zděné jádro. V bytě je k dispozici i šatna-sklad. K bytu náleží sklepní kóje.

Jde-li o kvalitu výstavby bytového domu, jedná se o nejkvalitnější bytovky z celého Tišnova (projekt z Finska v 70. letech 20. století). Bytový dům má k dispozici 2 sušárny, kočárkárnu a dílnu. Nízké měsíční poplatky.

Sídliště Humpolka, kde se nachází i bytový dům, vzdálený cca 700 m od centra města, je velmi žádanou lokalitou. Přibližně 100 m je dětské hřiště s širokým travnatým prostranstvím, 300 m Park pod kostelem (https://www.parkroku.cz/…ov/), který získal ocenění v soutěži PARK ROKU 2019! Z bytu je krásný výhled na celoročně otevřenou rozhlednu. Tišnov nabízí perfektní spojení do Brna (nádraží je od bytového domu cca 8-9 min. chůze), a to příměstskou dopravou Jihomoravského kraje.V blízké vzdálenosti od domu je ZŠ, MŠ, obchody, služby, vyhlášená restaurace.

Zajištění hypotečního servisu s nejvýhodnější nabídkou na trhu dle individuálních potřeb klienta prostřednictvím našeho finančního partnera. Další informace, možnost prohlídky a cenu vám rád poskytnu, nejlépe po telefonu. Doporučuji vám vřele prohlídku. Průkaz energetické náročnosti není k dispozici, uvádíme třídu G.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Tišnově.