Prodej vily, Calvià, Španělsko, 270 m2

Calvià, Španělsko

41 819 250 Kč
/za nemovitost

Parametry domu

AdresaCalvià, Španělsko
IDN7036
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná270 m2
Typ objektuPatrový
Plocha nemovitosti970 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři

Popis

Tato 4+kk vila ve španělském Costa de la Calma disponuje obytnou plochou 270 m2 a pozemkem o rozloze 970 m2. Najdete zde prostorné obývací prostory, tři ložnice a koupelny. Nemovitost byla postavena v roce 2011 a díky velmi dobré údržbě je v perfektním stavu.

Interiér vily je promyšleně navržený. V prvním patře se nachází kuchyně, pracovní kout a prostorný obývací a jídelní prostor, ze kterého je přístup na velkou terasu. V přízemí se nacházejí tři ložnice. Hlavní ložnice je vybavena vlastní koupelnou s jacuzzi a šatnou. Navíc jsou v tomto patře další dvě koupelny a technická místnost. Podlahové vytápění zajišťuje komfort v celém domě.

Exteriér vily je neméně působivý. Na zahradě se nachází velký bazén se slanou vodou, ideální pro relaxaci a osvěžení v horkých letních dnech. K dispozici je také prostor pro grilování a několik ovocných stromů, které této nemovitosti přidávají na kouzlu. K vile náleží také garáž s kapacitou pro 1 až 2 auta.

Costa de la Calma je klidné přímořské letovisko ležící mezi Palma de Mallorca a Andratx na jihozápadním pobřeží ostrova. Jeho název v překladu znamená „pobřeží míru“, což přesně vystihuje atmosféru této oblasti. Místo je ideální pro ty, kteří hledají klidné prostředí bez velkých hotelových komplexů, ale s možností užít si luxus a soukromí ve vilách a malých luxusních hotelech. Region je oblíbený převážně mezi německými turisty, kteří sem přicházejí za poklidným životem a krásným prostředím Mallorky.

Pro více informací o nemovitosti nebo zájem o sjednání informační schůzky či prohlídky nás neváhejte kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!