Prodej vily, Santa Ponça, Španělsko, 300 m2

Santa Ponça, Španělsko

82 371 250 Kč
/za nemovitost

Parametry domu

AdresaSanta Ponça, Španělsko
IDN7026
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná300 m2
Typ objektuPatrový
Plocha nemovitosti990 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři

Popis

Nabízíme k prodeji luxusní 4+kk vilu na španělské Mallorce, která nabízí fantastický výhled na pláž Santa Ponsa, moře a Palmu.

Prostorný a otevřený obývací pokoj s jídelnou je ideální pro společenské akce, a moderní kuchyně je vybavena špičkovými spotřebiči včetně vinotéky, trouby Miele, varné desky Bora s ostrůvkovým řešením, dvou velkých kombinovaných lednic s mrazničkou, myčky na nádobí, kávovaru Miele a šuplíky na ohřev nádobí. Částečně krytá terasa nabízí skvělé místo k odpočinku s nádherným výhledem.

Ve střední úrovni vily se nachází ložnice s vlastní koupelnou a přímým vstupem na soukromou terasu. V nižší úrovni jsou dvě další ložnice, každá s vlastní koupelnou a přístupem na terasu, která je vybavena venkovní kuchyní. Najdete zde také bazén. Obě ložnice nabízejí nádherný výhled na pláž a moře. Vila je orientována na jih, což zajišťuje optimální množství slunečního světla po celý den. Další terasa se nachází na úrovni zahrady.

K vybavení vily patří vyhřívaný bazén se slanou vodou, kvalitní podlahové krytiny z přírodního kamene, masivní dubové dřevěné podlahy v obývacím pokoji, koupelny vybavené černými armaturami Dornbracht, prvotřídní kuchyně, nebo přírodní kamenná zeď v obývacím pokoji a garáž. Vnější část domu byla kompletně nově omítnuta, balkóny a terasy mají skleněné zábradlí a vila je zařízena vysoce kvalitním nábytkem.

Okolí Santa Ponsa, ležící na jihozápadě ostrova, je oblíbenou prázdninovou destinací s vynikající infrastrukturou, která je k dispozici i v zimních měsících. Centrum města tvoří krásná, široká písečná pláž, a plážová promenáda nabízí množství obchodů a restaurací. V blízkosti se nachází několik golfových hřišť a malebný přístav, ideální pro lodě do 20 metrů, se nachází hned vedle luxusního přístavu Port Adriano. V Santa Ponsa najdete veškeré obchody, lékaře, lékárny a školy, což z tohoto místa činí ideální volbu pro ty, kteří si chtějí vychutnat exkluzivní jihozápad Mallorky. Do Palmy se dostanete za pouhých 10 minut po dvouproudové dálnici a letiště je vzdáleno přibližně 20 minut jízdy.

Pro více informací nebo sjednání prohlídky kontaktujte makléře.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!