Prodej bytu 3+kk, Jeřice, 76 m2 (ID: 1421800)

Jeřice, okres Jičín

2 590 000 Kč

včetně provize RK
Hypotéka od 12 343 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaJeřice, okres Jičín
ID003
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná76 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Jeřicích

Popis

Právě jste narazili na byt, který vás překvapí tím, co pro vás může udělat. Zalíbí se vám? Jedná se o 76 metrů podlahové plochy bytu 3+KK s lodžií, vlastním sklepem, zahradou pronajatou k využívání a parkováním. Na patře u bytu nesmí chybět komora na uložení dalších věcí. Byt je součástí cihlového bytového domu o dvou podlažích, kde je pouze 7 bytů. Celý dům je zasazen v klidné boční uličce, kde najdete fotbalové i dětské hřiště, tenisový kurt a hned u toho například školku.

Říkám si, jestli je potřeba vůbec zmiňovat, že takto zasazený byt v takovém místě je zkrátka ideální volbou pro rodinu.

Ale není to jen o tom. Je tu klid, blízko k přírodě, k řece, a na návsi najdete i školu do 5. třídy. Místo vás podpoří i v dopravě a cestách. Vyjděte na náves a autobusem se dostanete do Hořic. Kousek to máte i na vlakovou zastávku, díky které se dostanete směrem na Hradec králové a také Ostroměř, Jičín a dále. Navíc se kolem Hořic staví dálnice, která urychlí cestu autem do Hradce a dále + i na druhý směr.

Autem jste hned v Hořicích. 

Jeřice spadají pod Hořice, hezké město kamenné krásy, kde najdete vše, co budete potřebovat. Místní ví, ale pokud tu budete noví, tak věřte, že tu najdete vše, co člověk potřebuje.

To máme byt a lokaci, teď trocha technických věcí:

Byt prošel kompletní rekonstrukcí, je plně funkční a vybaven kuchyňskou linkou se spotřebiči. Trouba, varná deska a digestoř.

Dispozice: Velká chodba, na které najdete směrem od vstupních dveří. 1. Technickou místnost s bojlerem, pračkou a td. 2. Koupelna se sprchovým koutem 3. Samostatné WC, 4. Malou místnost, uložiště, špajzka. Následně obývák propojený s kuchyní a pak dva pokoje. Ložnice a dětský pokoj.

K bytu náleží zahrada, kde si můžete parkovat svá auta + zařídit posezení.

Topení se aktuálně instaluje nové - elektrokotel ( Byt tedy bude předán s novým topením )

Nákaldy spojené s bytem vás také potěší: 100 Kč za správu bytů, 1 600 Kč je fond oprav a 260 Kč je společná elektřina. Voda je dle osob. 200 Kč na osobu.

Internet je zde zaveden pevnou linkou

Byt bude předání čistý, vystěhovaný, vymalovaný, pouze s kuchyňskou linkou tak, ať si ho vybavíte k obrazu svému. + Možnost nechat velkou šatní skříň.

Kdo je z okolí, tak ví, že tu bytů a ještě takhle hezkých není mnoho. Dejte mi vědět a já vám to tu celé ukážu. Reakce pod inzerát, mail či telefon. Skvěle reaguji i na sms, když jsem např. na cestách. 



Hezý den a budu se na vás těšit na prohlídce!

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Jeřicích.