Prodej bytu 3+1, Praha - Kobylisy, Vršní, 88 m2

Vršní, Praha 8 - Kobylisy

10 495 000 Kč
/za nemovitost
Cena včetně provize a kompletního právního servisu.
Hypotéka od 50 016 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaVršní, Praha 8 - Kobylisy
ID1072
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná88 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha88 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná

Origo partneři v Praze 8

Stěhovací služby

Popis

Sháníte prostorný byt v těsné blízkosti metra, s dostupností do centra Prahy do 10 minut? Ale přitom chcete mít na dosah několik přírodních parků a bydlet v klidném cihlovém domě? Pak vás bude zajímat prodej mezonetového bytu 3+1 o ploše 88,15 m² v ulice Vršní, jen pár metrů od metra Kobylisy.

Byt se nachází ve 3. a 4. patře komorního revitalizovaného domu (fasáda, okna, vstup, střecha) bez výtahu.
Vstup do bytu je ve 3. patře, nad bytem je ještě plnohodnotná půda. Byt nemá šikminy, ale plnohodnotnou světlou výšku místností. Jednotka vznikla výstavbou nástavby, při níž došlo k renovaci domu, jedná se tedy o novostavbu.

Dispozice bytu:
Přízemí nabízí prostorný obývací pokoj (17,80 m²) s knihovnou na míru a schodištěm do 1. patra; kuchyň s jídelnou (16 m²) a linkou od profesionálního kuchyňského studia v dekoru krémové, hnědé a šedé, se spotřebiči (kombinovaná lednice s mrazákem, varná deska, myčka, odsavač par, horkovzdušná trouba); samostatné wc s umývátkem a okny (2,11 m²) a předsíň s vestavěnou šatní skříní (4,30 m²). Toaletu je možné rozšířit o sprchový kout.

1. patro bytu nabízí ložnici (16,80 m²) s velkým francouzským oknem a vestavnou skříní na míru; dětský pokoj (11,22 m²) s výklenkem na šatní skříň; opravdu velkou koupelnu (8,01 m²) s vanou, sprchovým koutem, wc a umyvadlem s koupelnovým nábytkem na míru; chodbou (9,21 m²) zařízenou skříní na míru; schodištěm zpět do přízemí.

Celý byt je orientovaný na dvě světové strany (východ a západ), takže je velmi dobře větratelný. Okna jsou do zeleného a tichého vnitrobloku a do klidné jednosměrné ulice. Tato 3+1 má opravdu příjemnou atmosféru a je světlá.

K bytu dále náleží sklepní kóje v suterénu domu. Možnost převzetí nájemní smlouvy na parkovací stání v těsné blízkosti objektu za výhodný nájem (cca 1000,- Kč / měsíc).

Tato lokalita nabízí vše, co si může moderní člověk přát. Nedaleké zelené plochy (Čimický a Ďáblický háj, park Dlážděňka, Drahaň - Troja, Velká skála..), vhodné k trávení volného času, lokalita přímo u metra Kobylisy (max 2 minuty klidné chůze) či na tramvajovou zastávku (Ke Stírce), ale i veškerou občanskou vybavenost - MŠ, ZŠ, ZUŠ, Albert, restaurace, kavárny, koupaliště, plavecký bazén, lékárnu, notáře, banky, řeznictví, pekařství, pražírnu, vinotéku..

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!