Prodej ubytování, Březová, Hamerská, 565 m2 (ID: 1421814)

Hamerská, Březová, okres Karlovy Vary

Cena na vyžádání

včetně provize RK
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaHamerská, Březová, okres Karlovy Vary
ID0529
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná565 m2
VybavenoČástečně
Plocha budovy503 m2
Plocha nemovitosti860 m2

Origo partneři v Březové

Popis

Nabízíme k prodeji komerční nemovitost v Březové u Karlových Varů, která je vzdálena 5 km od Lázeňských kolonád města Karlovy Vary. Samotný objekt je situován v centru obce Březová na břehu řeky Teplá. Samotná lokace umožňuje klidné bydle obklopené přírodou v dostupnosti veškeré infrastruktury města Karlovy Vary.
Jedná se bytový dům s restaurací a pozemkem navazujícím na restauraci. Restaurace je plně zařízena a vybavena vč. kuchyně. Restaurace má zahrádku a pozemek sousedící s řekou Teplá. Bytový dům v současné době obsahuje bytovou jednotku 1x 4+1, 2x 2+1, 1x1+1 a dále 7x garsoniéru v kombinaci vlastního se společného sociálního zařízení. Celková zastavěná plocha je 344 m². Celková užitná plocha je 656 m². Bytová plocha je 372 m², nebytová plocha je 150 m². Plocha parcely je 820 m².
Objet dle územního plánu a předběžné úvahy současného majitele umožňuje rozšíření bytové plochy o cca. 550 m² a to dostavbou o jedno patro bytové budovy a 3. NP nad restaurací.
Dnešní výtěžnost objektu je 132.000,- Kč/ měsíc při plném obsazení.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje ubytování v Březové (okr. Karlovy Vary).