Pronájem obchodního prostoru, Pardubice, třída Míru, 629 m2

třída Míru, Pardubice - Zelené Předměstí

58 500 Kč
/za měsíc
+ zálohy na energie 8. 200,- Kč + elektřina na nájemce
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

Adresatřída Míru, Pardubice - Zelené Předměstí
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná629 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuCentrum obce
Podlahová plocha629 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Pardubicích

Popis

Pronájem exkluzivního nebytového prostoru v centru Pardubic na třídě Míru


Hledáte ideální místo pro vaše podnikání v samém srdci Pardubic? Představujeme vám jedinečnou příležitost pronajmout si prestižní nebytový prostor o celkové rozloze 629 m², nacházející se na nejlukrativnější adrese - třídě Míru. Tento prostor nabízí vše, co vaše podnikání potřebuje k úspěchu.
Tento prostor splní veškeré vaše požadavky jak pro restauraci, obchodní činnost, tak pro služby či kancelářské prostory.

Klíčové vlastnosti prostoru:
Strategická lokalita: Třída Míru je hlavní tepna Pardubic, která přitahuje množství potenciálních zákazníků díky své poloze v centru města. Váš podnik tak bude na očích všem, kdo tudy procházejí.

Špičkový stav objektu: Prostor je ve skvělém stavu, připraven okamžitě sloužit vašim potřebám, ať už plánujete otevřít restauraci, obchod, kanceláře nebo poskytovat služby.

Funkční a flexibilní uspořádání: Rozdělený na několik praktických částí - kancelář, zasedací místnost, místnost pro skladování a hlavní prostor. Sociální zařízení je přizpůsobeno potřebám zákazníků i personálu, s oddělenými toaletami pro ženy, muže a zaměstnance.

Moderní vybavení: Ústřední dálkové topení, plastová okna s žaluziemi a podlahy kombinující dlažbu a vinyl zajišťují komfort a moderní vzhled prostoru.

Výborná dostupnost: Prostor je přístupný schodištěm přímo z třídy Míru a je vybaven nákladním výtahem z dvorního traktu, což umožňuje snadné zásobování.


Finanční podmínky:
Měsíční nájem: 58.500 Kč + 21 % DPH pro plátce
Zálohy na služby: 8.200 Kč/měsíc (topení, voda)
Elektřina: Převedena na nájemce
Vratná kauce: 58.500 Kč (s možností rozdělení na dvě splátky)

Volné ihned: Nenechte si ujít tuto příležitost a domluvte si prohlídku ještě dnes. Jsme tu, abychom vám poskytli všechny potřebné informace a pomohli s hladkým průběhem pronájmu.

Kontaktujte nás pro bližší informace a domluvte si termín prohlídky. Tento prostor čeká právě na vás a vaše podnikatelské plány!

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu obchodních prostor v Pardubicích.