Pronájem bytu 1+kk, Brno, Dominikánské náměstí, 34 m2

Dominikánské náměstí, Brno

20 990 Kč
/za měsíc
Cena je uvedena včetně nákladů na bydlení a internet, včetně DPH, včetně poplatků, + provize RK
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaDominikánské náměstí, Brno
ID26794
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná30 m2
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha34 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Balkon

Origo partneři v Brně

Popis

Nabízíme byt 1kk o výměře cca 30m2. Byt se nachází v prvním patře zrekonstruovaného domu. Dům je zateplený, má novou fasádu, výtah, plastová okna a balkony. Byt je kompletně zařízen a vybaven nábytkem a spotřebiči včetně myčky, pračky, trouby a sporáku. Internetové připojení je zahrnuto v ceně. Byt je volný od 1.9.2024. Majitelé preferují střednědobý-dlouhodobý podnájem. Neváhejte nás kontaktovat pro doplňující informace, nebo si domluvíme prohlídku.

We are offering a studio apartment with an area of about 30m2. The apartment is located on the first floor of a renovated house. The house is insulated, has a new façade, elevator, plastic windows and balconies. The apartment is fully furnished and equipped with furniture and appliances including dishwasher, washing machine, oven and stove. Internet connection is included in the price. The apartment is available from 1.9.2024. The owners prefer medium-term to long-term sublease. Do not hesitate to contact us for additional information or to arrange a viewing.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 1+kk v Brně.