Prodej bytu 3+1, Holice, Mládežnická, 72 m2 (ID: 1423181)

Mládežnická, Holice

4 320 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 20 588 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaMládežnická, Holice
ID315
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná75 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha72 m2
Třída energetické náročnostiD - Méně úsporná
Lodžie

Origo partneři v Holicích

Popis

Nabízíme Vám prostorný byt 3+1 o celkové ploše 75 m2 v klidném místě v širším centru města.

Byt se nachází v 3. NP zděného bytového domu s výtahem, jenž nedávno prošel revitalizací, v rámci které došlo k zateplení třech stran obvodového pláště budovy. Bytová jednotka je ve velmi dobrém stavu a nabízí klasické dispoziční řešení, kdy z prostorné vstupní haly jsou přístupné jednotlivé místnosti. Díky orientaci obytných místností (ložnice, obývací a dětský pokoj) na jih působí byt velmi slunným dojmem. Kuchyně s jídelním/pracovním koutem je orientována na sever a nabízí krásný výhled na město i okolní krajinu. Přímo proti vstupu se nachází koupelna a samostatné WC. Kuchyně zůstává vybavena kuchyňskou linkou a vestavnými spotřebiči, ve vstupní hale pak na míru zhotovená vestavná skříň. Příslušenství tvoří sklípek v 1. NP domu, kde se nachází i další společné prostory (kolárna, prádelna, sušárna). Bytová jednotka je vytápěna soustavou ústředního topení ze společné kotelny s kotlem na zemní plyn.

Samotný bytový dům se nachází v klidové části širšího centra města, v samotném sousedství je k dispozici školka nebo zrevitalizované dětské hřiště. Ostatní občanská vybavenost pak v docházkové vzdálenosti.

Holice jsou menším městem nabízejícím klidné bydlení s veškerou občanskou vybaveností (mateřské, základní i střední školy, obecní úřad s rozšířenou působností, poliklinika s ordinacemi praktických lékařů i specialistů, supermarkety včetně Family centra, spousta možností pro sportovní i kulturní vyžití) a současně výborným dopravním spojením do dvou blízkých krajských měst (Pardubice a Hradec Králové). Díky novému přivaděči jste na 6 km vzdáleném napojení na dálnici D35 během několika minut.

Bytová jednotka je v osobním vlastnictví, její pořízení lze tedy realizovat pomocí výhodného financování, které vám rádi zajistíme.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Holicích.