Prodej bytu 3+1, Olomouc, Masarykova třída, 132 m2

Masarykova třída, Olomouc

5 850 000 Kč

včetně provize RK
Hypotéka od 27 879 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaMasarykova třída, Olomouc
ID1863
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná132 m2
VybavenoNe
VlastnictvíOsobní

Origo partneři v Olomouci

Popis

Bytová jednotka, nacházející se v 1NP činžovního domu na ulici Masarykova třída má upravitelnou dispozici 3+1, velkorysou podlahovou plochu 122 m², velký sklep – 10 m², lodžii, která má 3.5 m².

Podlahy jsou osazeny původními parketami, které mají jeden styl a budou potřebovat minimálně přebrousit a zalakovat, avšak jejich životnost bude prakticky neomezená. Plynovod je veden do bytu zejména kvůli topení v plynových kamnech, lidově známých jako „vafky“ a věřím, že tu nejlepší dobu, již mají plně za sebou.

Omítky jsou v bytě původní a jediné co se v bytě dělo skrze úpravy byla pouze výmalba. Byt prodáváme doslova jak jej architekt stvořil, protože věříme, že výmalba by na kráse nepřidala a první věc, která při pořádné rekonstrukci bude, bude zásah do zdí a omítek. Okna jsou původní, jsou to typické kastláky, které půjdou úplně v pohodě vyměnit za okna plastová.

Velkorysá kuchyně s okny, původní kachlovou pecí a opravdu nadstandartním prostorem, která ukrývá mini pokoj, který byl historicky využíván pro služebnictvo bytu, ale dokážu si zde představit větraný špajz či krásnou pracovničkou, vám poskytne zázemí akorát a oknem můžete sledovat padající listí na podzim či rozkvetlé stromy na jaře.

Obývací pokoj zaoblený z jedné strany a kachlová kamna ze strany druhé si hrají doslova do noty a vrátí Vás do časů první republiky.

Dětský pokoj a ložnice nebo dva dětské pokoje a ložnice? Perfektní na tomto bytu je totiž možnost přepažení většího pokoje příčkou a díky dvěma oknům udělat dva samostatné pokoje, s prostorem na učení, skříní a postelí. Samostatná ložnice může být v nejmenším pokoji, hned vedle vstupních dveří a bude i tak dostatečně velká.

Chodba s předsíní, je velká až, až a dokážu si zde představit velkou šatní skříň, která zabere dostatek místa, souběžně ale vyřeší otázku úložného místa a stále zbude dostatečně velká chodba.

Koupelna bytu, je jako klasická koupelna v činžáku, s oknem do schodiště. Za předpokladu, že se okno zazdí, vznikne rázem místo na sprchový kout, plnohodnotnou vanu a možná i pračku se sušičkou. Karma v koupelně taktéž pamatuje Gustava Husáka, když byl ještě v učení, avšak funguje dodnes.

Parkování, je asi největší slabinou tohoto bytu, avšak já měl při parkování vždy štěstí a zaparkoval doslova vždy. Pokud byste se bez auta neobešli, tak lze parkovat po celém obvodu domu, a to prozatím bezplatně. V případě, že auto nemáte vystačíte si s tramvají, která Vám bude zastavovat přímo u vstupních dveří do domu, tak déšť na zastávce nebude téma.

Pár schodů do bytu, kterými vytáhnete kolo či koloběžku bez námahy, je také velké plus. V případě rekonstrukce můžete využít lodžii, pod kterou se dá přistavit, samozřejmě po domluvě s obcí, kontejner což Vám ušetří třes v nohou.

Náklady bytu činí 6.000, - Kč a pokud hledáte nový projekt nebo svůj vysněný domov, myslím si, že tady budete opravdu spokojení.

Bližší informace poskytnu na webu či osobně. Mějte se krásně a brzy naviděnou.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Olomouci.