Prodej bytu 3+1, Polná, 70 m2

Polná

3 700 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 17 633 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

Náklady na bydlení6000
AdresaPolná
IDDV2420B003
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná70 m2
Patro1. z 4
VybavenoNe
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové
KomunikaceAsfaltová
DopravaAutobus
VodaDálkový vodovod
Balkon
Sklep
Výtah

Origo partneři v Polné

Popis

Hledáte bydlení do 20 km od Jihlavy, Havlíčkova Brodu či Žďáru nad Sázavou? Upřednostňujete menší bytový dům s rodinnou atmosférou? Potřebujete dostatek úložných prostor?
Nabízíme Vám ke koupi byt 3+1 o podlahové ploše 70,6 m2 v zatepleném domě s novou střechou, dvěma sklepními prostory náležejícími k bytu, společnou kolárnou, sušárnou a prádelnou, ve které si pro zábavu můžete i dnes vyvařit prádlo v hrnci a vyprat oblečení pěkně postaru.

Z předsíně je přístup na WC, do koupelny, kuchyně a obývacího pokoje s balkonem, ze kterého vedou dveře do obou ložnic. Do větší z ložnic je pak přístup také z kuchyně. Obě ložnice a kuchyně jsou orientovány na sever, obývací pokoj s balkonem na jih. Vytápění je zajištěno plynovými vafkami v každém z pokojů.
Byt je připraven ihned k nastěhování, avšak jistě by mu slušela modernizace podle Vašich potřeb a možností.

Polná je město na východě Čech v kraji Vysočina, v okrese Jihlava, 14 km severovýchodně od Jihlavy, 17 km jihovýchodně od Havlíčkova Brodu, 20 km jihozápadně od Žďáru nad Sázavou a 35 km severozápadně od Třebíče. Žije zde přibližně 5 200 obyvatel. Historické jádro města je městskou památkovou zónou. Najdeme zde základní občanskou vybavenost.

Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem s jehož vyřízením Vám rádi pomůžeme.
PENB nebyl zatím dodán z tohoto důvodu uvádíme třídu G.
Zavolejte si o prohlídku již dnes a přijďte nasát kouzlo bydlení v klidné části Polné.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Polné.