Prodej bytu 2+1, Praha - Břevnov, Anastázova, 63 m2

Anastázova, Praha 6 - Břevnov

7 990 000 Kč
/za nemovitost
vč. všech poplatků
Hypotéka od 38 078 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaAnastázova, Praha 6 - Břevnov
ID2779
StavbaPanelová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná63 m2
Lokalita objektuSídliště
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Lodžie

Origo partneři v Praze 6

Stěhovací služby

Popis

Nabízím k prodeji byt 2+1 v jedinečné lokalitě v Praze na Břevnově, v ulici Anastázova. Nabízím Vám k prodeji byt 2+1 se zasklenou lodžií v OV v Praze - Břevnově, v ulici Anastázova. Byt se nachází ve 4.NP ze 6 panelového domu s výtahem a má výměru 63,9 m2 + lodžii (6,2 m2) + sklepní kóji (3 m2).

Využijte tuto jedinečnou nabídku a pořiďte si bydlení právě v této vyhledávané lokalitě. Dům se nachází v těsné blízkosti Břevnovského kláštera a přilehlých zahrad a parků.

Byt se skládá z obývacího pokoje (19,5 m2), ložnice (15,1 m2), kuchyně (10,1 m2), koupelny s vanou a umyvadlem (3,9 m2), samostatného WC (0,8 m2) a předsíně (14,5 m2). K bytu náleží sklepní kóje (3 m2). Z obývacího pokoje je výstup na prostornou zasklenou lodžii (6,2 m2).

Součástí kuchyňské linky je elektrická trouba, plynový sporák, digestoř a myčka. V předsíni je velká vestavná skříň a vestavná komora.

Byt je v dobrém udržovaném stavu. Jádro bytu je zděné.

Na podlahách je v obývacím pokoji, ložnici a předsíni koberec, v koupelně a kuchyni je linoleum. Okna jsou plastová, se žaluziemi.

Dům je po kompletní rekonstrukci (zateplená fasáda, plastová okna ve společných prostorách, střecha, výtah).

V těsné blízkosti domu se nachází autobusová zastávka Břevnovská, odkud jezdí pravidelné spoje směr Motol, Zličín nebo Dejvická (přestupy na metro) nebo tramvajová zastávka U Kaštanu. Cca 350 m od domu se nachází poliklinika Pod Marjánkou nebo pošta. V blízkém okolí domu je veškerá občanská vybavenost (např. potraviny, ZŠ, MŠ, ZUŠ, venkovní hřiště, restaurace, Ústřední vojenská nemocnice, park, Břevnovská klášterní zahrada, obora Hvězda, park Ladronka atd.).

Nemovitost lze hradit z hypotečního úvěru, který pro Vás rádi vyřídíme. Pro bližší informace, případně sjednání schůzky mě, prosím, kontaktujte.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+1 v Praze 6.