Prodej historického objektu, Sedlnice, 800 m2

Sedlnice

15 500 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 73 868 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaSedlnice
ID00201
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná800 m2
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti4139 m2
Elektřina400V
OdpadJímka
TopeníLokální tuhá paliva, Lokální elektrické
VodaDálkový vodovod
Garáž
Sklep

Origo partneři v Sedlnici

Popis

Poklidný uzavřený areál historické fary a přilehlých hospodářských budov s celkovou rozlohou 4.139 m2 v malebné obci Sedlnice, nedaleko Nového Jičína. Úplně to tu dýchá starými časy, kdy se nespěchalo jako dnes a kdy se mezi lidmi spoléhalo na podání ruky. Jestli se Vám po té době aspoň občas stýská, bude se Vám tu líbit. Nakonec, víte co? Přijďte se podívat sami, budeme se na Vás těšit na této krásné a výjimečné nemovitosti. Zavolejte mi a dohodneme si konkrétní čas Vaší prohlídky.

Na co se tu můžete těšit:

V prvé řadě je to areál, který už 240 let má nejen hlavu a patu, ale také svou duši. Základem je rozlehlá hlavní budova původně stavěná jako venkovské šlechtické sídlo hraběnky Marie Isabelly Chotkové. Až do roku 1979 však areál užívala církev jako faru související s vedlejším kostelem Sv. Michaela.

Od roku 1979 celý objekt vlastní rodina současných majitelů pro bydlení a rekreaci. Proto je tu vše pečlivě s láskou udržované. Nakonec, pokud se v inzerátu podíváte na video, uvidíte, v jak skvělém stavu je celý objekt.

Takže vlastně budete teprve čtvrtými majiteli za 240 let. No není to unikátní znak toho, o jak mimořádnou nemovitost se jedná?

Trocha technických dat: Budova o půdorysu 17,6 x 14,1 má 2 obytná patra, sklep a podkroví. Ve spodním patře se zastavěnou plochou 250 m2 najdeme centrální širokou chodbu, 3 samostatné pokoje, kuchyni a prostornou koupelnu s toaletou. V horním patře jsou celkem 4 pokoje, druhá kuchyně, toaleta a hala sloužící současně jako jídelna a prostor pro setkávání. Ve sklepě najdeme na ploše 45 m2 dvě místnosti. Takto rozlehlou budovu nejde detailně popsat v pár větách. Proto zavolejte a pojďme se zde potkat osobně. Na místě probereme všechny technické detaily, jako je vytápění, kdy bylo co rekonstruováno atd.

Celý areál je oplocen a kromě hlavní budovy zde jsou ještě bývalá kočárovna (95 m2) a velká hospodářská budova se zastavěnou plochou 208 m2.

Důležité je, že vše je tu plně funkční a pokud zde budete chtít oslavit třeba již letošní vánoce, je to možné.

Energetickou třídu zjišťujeme, proto musíme prozatím uvádět PENB G. Chcete-li se dozvědět např. způsob vytápění, pak mi zavolejte.

V případě více zájemců si vybírá majitel dle svých představ. Jestliže sami nějakou nemovitost prodáváte, pomůžu Vám ji prodat co nejrychleji a co nejlépe, protože umíme nejhezčí fotky a nejčtivější popisy. Tak už se nenechte přemlouvat a zavolejte mi.

A ještě zpráva pro kolegy makléře. Máte-li potenciálního zájemce, klidně s ním přijďte na prohlídku. Jsme otevřeni spolupráci, aby Vaši i naši klienti byli spokojeni.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje historických objektů v Sedlnici.