Prodej rodinného domu, Senorady, 374 m2

Senorady

7 999 000 Kč

včetně provize RK
Hypotéka od 38 121 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaSenorady
ID12
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná374 m2
Druh objektuŘadový
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Plocha budovy836 m2
Plocha nemovitosti2150 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Senoradech

Popis

Nabízíme k prodeji rodinný dům v malebné obci Senorady, který představuje ideální příležitost pro ty, kteří hledají klidné a příjemné bydlení v přírodě. Tento prostorný pozemek o rozloze 2150 m² nabízí dva obytné domy se samostatnými vchody. Jeden je v současnosti využíván k bydlení, druhý potřebuje pro další využití rekonstrukci, což je skvělá volba pro vícegenerační rodiny nebo investory. Další možností je využívat druhou nemovitost k pronájmu a navýšit tak rodinný rozpočet. K domu je možné dokoupit pole, navazující na pozemky prodávané nemovitosti o rozloze 4370 m².

Obývaný rodinný dům:

Jedná se o patrovou budovu. V přízemí se nachází kotelna, pokoj a komora. V 1NP je kuchyň a 2 pokoje, WC, koupelna.

IS: el. 230, 400 V, nové měděné rozvody, obecní vodovod i vlastní studna (vodu ze studny lze využívat i v domě na WC, popř. i pro ohřev teplé vody. Odpady včetně splaškové kanalizace nové, svedeny do obecní kanalizace. V domě ústřední topení – kotel na tuhá paliva (emis. tř. 4, stáří 2 roky). Plynová přípojka na hranici pozemku.

Střecha šikmá, zachovalá, nová plastová okna (trojskla).

Před domem je prostorná předzahrádka, vjezd dřevěnými vraty, možný průjezd přes celou nemovitost až na cestu za domem.



Rodinný dům k rekonstrukci:

Vedle hlavního domu se nachází ještě jeden dům s vlastním vstupem, určený k rekonstrukci. V současnosti jsou oba domy propojeny spojovacími dveřmi, topení je napojeno také na kotel z hlavního domu, lze je ale zcela oddělit. Elektřina je zde původní v hliníku, není napojen na kanalizaci a voda je přivedena jenom 1 kohoutkem do jedné místnosti.

Hospodářská část nemovitosti:

Na pozemku jsou zachovány původní hospodářské stavení, která mohou sloužit pro chov hospodářských zvířat, k podnikání nebo jako základ pro další rozvoj. Milovníci koní ocení stáje, které jsou připraveny pro chov těchto nádherných zvířat, stodolu, kutilové prostornou dílnu, garáž. Pro chvíle odpočinku a setkávání s rodinou je ve dvoře postavená zastřešená pergola, pod kterou je vybudováno příjemné posezení, je zde i prostor pro grilování a další volnočasové aktivity. Za prostornou zahradou v zadní části nemovitosti se nachází další přístřešky na uskladnění sena, dřeva na topení apod. Tato nemovitost je tedy ideální pro všechny, kteří chtějí spojit bydlení s venkovským životem a chovem zvířat.

Možnost dokoupení pole:

Další výhodou této nabídky je možnost dokoupit pole, které navazuje na nemovitost za cestou. Tato varianta poskytuje skvělou příležitost pro rozšíření pozemku, ať už pro zemědělské účely, nebo jako investici do budoucna.
Všechny informace, fotografie, 3Dscan nemovitosti k rekonstrukci, najdete na našem webu.

Nepropásněte tuto jedinečnou příležitost a kontaktujte nás pro více informací nebo pro domluvení prohlídky.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Senoradech.