Prodej rodinného domu, Sokolnice, Telnická, 130 m2

Telnická, Sokolnice

8 000 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 38 126 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaTelnická, Sokolnice
ID12530
StavbaSmíšená
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná130 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti249 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Sokolnicích

Popis

Představujeme vám dvougenerační dům, který se nachází v klidné obci Sokolnice s výbornou dostupností do Brna. Dům nabízí skvělé možnosti pro plnohodnotný rodinný život. Můžete zde využít velký potenciál prostorného domu.

Nemovitost je v původním stavu, můžete si ji zrekonstruovat podle svých představ.

Dispozice domu tvoří:
1. nadzemní podlaží: chodba, kuchyně, obývací místnost, koupelna s vanou, WC a neprůchozí pokoj, zimní zahrada a vstup na dvůr a 2. nadzemní podlaží: chodba, 2 pokoje, útulná ložnice s úložným prostorem, kuchyň, koupelna se sprchovým koutem, WC a vstup na balkon.

Uzavřený dvůr vám poskytne klid a soukromí. Je zde místo na bazén, gril a posezení. Pohodlně zaparkujete v garáži i před domem.

Možnosti využití domu:
- Pronájem 2 bytových jednotek
- Dvougenerační bydlení
- Bydlení + podnikání
- Bydlení + pronájem

Sokolnice je klidná obec nacházející se nedaleko Brna, ideální pro ty, kteří hledají pohodlné bydlení s výbornou občanskou vybaveností a zároveň blízko přírodě. Občanská vybavenost v Sokolnicích je na vysoké úrovni (MŠ, ZŠ, zdravotnické středisko, restaurace, dětské hřiště a obchodní středisko).

Pro sportovní vyžití jsou k dispozici sportovní hřiště, fotbalový klub a cyklostezky. V okolí se nachází krásné lesy a rybník, ideální pro pěší turistiku a relaxaci. Sokolnice jsou rovněž dobře dostupné hromadnou dopravou a autem jste v Brně za cca 11 km.

Neváhejte a domluvte si se mnou prohlídku, vaše makléřka Zuzana Smutná.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Sokolnicích.