Prodej pozemku pro bydlení, Velenov, 37768 m2 (ID: 1424624)

Velenov

7 990 000 Kč
/za nemovitost
nejnižší podání
Hypotéka od 38 078 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaVelenov
ID5371AD2426S
Plocha nemovitosti37768 m2

Origo partneři v Velenově

Popis

Nabízíme k prodeji formou elektronické aukce soubor pozemků o celkové výměře 37.768 m2, jehož součástí je stavební pozemek 2.343 m2, orná půda 27.818 m2, louka 6.688 m2, a les 3.262 m2 a to vše jako celek v malebné oblasti obce Velenov, okres Blansko.

Elektronická aukce se bude konat dne: 26.9.2024 od 13:00 hod do 13:30 hod. V aukci čiňte nabídku ceny formou příhozů na našem portále aukcí a dražeb.
Více informací na: https://www.e-drazby.cz/index.php?obj=&dd=MzQ0MjY=

Obec Velenov je malá obec a najdeme ji pod vrcholky Drahanské vrchoviny, východním směrem od města Boskovice. Obec je obklopena rozlehlými lesy.
Severozápadním směrem od obce je vodní nádrž Boskovice. Kolem východního okraje obce protéká Orlový potok, jež ústí do jihovýchodní zátoky Boskovické nádrže. Západním směrem od Velenova je chráněné území přírodní rezervace Vratíkov a tvoří ji krasové území s několika nepřístupnými jeskyněmi.
Ve střední části obce stojí pěkná zvonice. Velenovem prochází zelená turistická značka vedoucí z Boskovic a přes obec pokračuje dále do rekreační oblasti u Sušského rybníka u obce Suchý.
V obci najdete základní občanskou vybavenost. Je zde malý obchůdek, mateřská lesní školka, základní škola, hospůdka a sbor dobrovolných Hasičů.
Pozemek z jedné části hraničí s obecní cestou, kde jsou veškeré inženýrské sítě (elektřina, plyn, kanalizace a voda) a vede napříč loukou až k lesu, který je součástí pozemku, až po potok, který je víceméně přirozenou hranicí pozemku. Pozemkem tudíž protéká potok. Pozemek je rovinatý až mírně svažitý a svým rozsahem se nabízí širší využití, jako chov, či ustájení.
Velikostí pozemku nabývá nemovitost na atraktivitě, jelikož se dle územního plánu nachází částečně v obytné zóně. Pozemek je možno využít stavebně a vzhledem k jeho velikosti i k několika dalším stavbám pro účely bydlení či podnikání.

Územní plán obce Velenov:
https://www.velenov.cz/wp-content/uploads/2019/UzemniPlan2019/koordinacni.pdf

Na pozemku se nachází mobilní dům, který není předmětem prodeje a bude na domluvě, zda bude zanechán či odvezen.

V okolí obce se nenachází žádná zemědělská oblast, jedná se tudíž o čistou přírodu.

V okolí se pak nachází spoustu s velkou oblibou vyhledávaných zajímavostí jako např. Blansko – Macocha, Punkevní jeskyně, Rájec – zámek s jedinečnou sbírkou kaméliových keřů, Boskovice – hrad a zámek, krytá bruslařská hala a nová sportovní hala, Letovice – zámek, Kunštát – keramika, Tišnov – klášter Porta coeli ap.


Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem.

Každý zájemce je povinen si zjistit skutečný současný stav pozemku, porostu a staveb zejména s ohledem na případné reklamace vlastností předmětu aukce.

Aukční jistota se automaticky vrací, pokud se v aukci zájemce nestane vítězem nebo vítězem v pořadí.

Tato nemovitost není zatížena žádnými dluhy, exekucemi nebo jiným omezením vlastnického práva.

GPS: 49.48888742, 16.734898002

Prohlídka se bude konat 19.09.2024 od 13:00 hodin. Pro potvrzení..

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Velenově.