Prodej rodinného domu, Prostřední Bečva, 460 m2 (ID: 1424646)

Prostřední Bečva

28 200 000 Kč
/za nemovitost
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 134 393 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaProstřední Bečva
ID00407
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná460 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti3070 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Prostřední Bečvě

Popis

Objevte kouzlo pohody a luxusu v malebné obci Prostřední Bečva, kde se nachází tento výjimečný soubor dvou nemovitostí na prostorném pozemku, který poskytuje naprosté soukromí. Tato jedinečná nabídka zahrnuje nejenom dva rodinné domy, které byly přestaveny na 6 obytných/ubytovacích částí v rustikálním stylu, soukromé wellness s vířivkou a masážním lehátkem, ale i kompletní přenechání nemovitosti tak jak je, včetně možnosti pokračovat v zaběhnutém podnikání spočívající v pronájmu 5 ubytovacích částí spolu se vším co k tomu náleží (včetně webových stránek, či účtů na ubytovacích portálech).

Soubor nemovitostí se skládá ze 2 velkých rodinných domů, které byly postupně posledních 6 let rekonstruovány a přetvářeny na ubytovací zařízení spolu s "bytem" majitele. Oba rodinné domy jsou rozděleny celkově do 6 obytných částí, recepce/obývacího pokoje s lednicí a barem pro hosty, wellness části se saunou, vířivkou a masážním lehátkem a prostorných garáží do kterých se vejdou až 4 velká auta. Momentálně garáž slouží primárně jako prádelna, dílna a sklad. Celá nemovitost je koncipována do dřeva, či jiných přírodních materiálů s moderními prvky, které zaručují komfortní pobyt pro všechny hosty. Jednotlivé obytné části zahrnují útulný/é pokoj/e, koupelnu a kuchyňku případně se společenským prostorem.

Nemovitost nabízí snad vše na co si lze vzpomenout. V exkluzivním wellness centru, které nabízí možnost masáže, saunu a vířivku, si můžete po dni stráveném objevováním okolí odpočinout a načerpat novou energii. Venkovní prostor je jako stvořený pro nezapomenutelné chvíle s rodinou a přáteli. Najdete zde dva bazény, venkovní vířivky a prostornou terasu, kde můžete relaxovat a vychutnávat si krásné výhledy. Grilovací místo je ideální pro letní večery plné dobrého jídla a smíchu, parkoviště pro šest aut, které zajišťuje dostatek místa pro všechny vaše návštěvníky, ovocné stromy, lehátka a spoustu dalšího.

Prostřední Bečva je rájem pro milovníky přírody a aktivního odpočinku. Okolní Beskydy nabízejí nespočet turistických a cyklistických tras, které vás zavedou na kouzelná místa plná dechberoucích výhledů. V zimě si můžete užít lyžování v nedalekých ski areálech. Pro rodiny s dětmi je zde také mnoho atrakcí, jako jsou dětská hřiště, naučné stezky a možnost jízdy na koních, či pro více adrenalinu na čtyřkolkách. Na sousedním pozemku se nachází tenisový kurt, který si je možné pronajmout.

Tato nemovitost představuje skvělou investiční příležitost. Díky své unikátní poloze a širokému spektru nabízených služeb je ideální nejen pro vlastní bydlení, ale také pro podnikání v oblasti turismu a wellness. Chalupy můžete pronajímat turistům a návštěvníkům, kteří sem přijíždějí za krásami Beskyd. Wellness centrum může být využíváno jak hosty, tak i místními obyvateli. Jelikož se majitel stěhuje ke Karibskému moři, tak přenechává nemovitost "tak jak leží". To pro nového majitele znamená, že dostane plně vybavené nemovitosti, spolu s celým zaběhnutým podnikáním...

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Prostřední Bečvě.