Prodej bytu 2+1, Brno, Kunštátská, 59 m2

Kunštátská, Brno

6 190 000 Kč
/za nemovitost
vč. provize a právního servisu, prodávající si vyhrazuje právo v případě více zájemců dát přednost nejvyšší nabídce
Hypotéka od 29 500 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaKunštátská, Brno
IDN00018
StavbaPanelová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná59 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha59 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Lodžie

Origo partneři v Brně

Popis

Pokud hledáte ideální místo k bydlení, které spojuje komfort, moderní zázemí a výbornou občanskou vybavenost, právě jste jej našli.

Nabízíme Vám ke koupi krásný byt o dispozici 2+1, nacházející se v klidné a žádané lokalitě Brno - Řečkovice, na ulici Kunštátská. Tento byt o užitné ploše 59 m² je součástí panelové budovy, která prošla kompletní revitalizací, což zaručuje kvalitní a pohodlné bydlení.

Byt s velmi dobrým technickým stavem Vás překvapí svou prostorností a moderním uspořádáním. Vstupní chodba je dostatečně velká, což umožňuje pohodlný vstup do všech místností. Obývací pokoj je moderně propojen s kuchyní, což vytváří příjemný otevřený prostor pro rodinná setkání či posezení s přáteli. Kuchyně je vybavena všemi potřebnými spotřebiči a plyn zde slouží pouze k vaření, což snižuje náklady na bydlení. Součástí bytu je samostatná neprůchozí ložnice, která zajišťuje klid a soukromí, šatna/komora pro praktické úložné řešení a oddělená koupelna s vanou a otopným žebříkem. K bytu dále patří prostorná lodžie s výhledem na klidný dvorní trakt domu, kde je umístěno i dětské hřiště a vzrostlé stromy. K bytu náleží také sklep, což přidává na úložném prostoru.

Jednou z hlavních předností této nemovitosti je její lokalita. Řečkovice jsou vyhledávanou městskou částí s kompletní občanskou vybaveností. V blízkém okolí naleznete restaurace, obchody, kavárny, lékárny, poštu či sportovní areál s plaveckým bazénem. Blízkost MHD, přírody a snadná dostupnost na rychlostní silnice a dálnice činí z tohoto bydlení strategicky výhodnou volbu. Parkování je zde řešeno velmi dobře na veřejných místech, což ocení každý majitel auta.

Pokud Vás tato nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat pro bližší informace a sjednání prohlídky.
Těšíme se na setkání s Vámi a věříme, že právě tento byt se stane Vaším novým domovem.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+1 v Brně.