Prodej bytu 3+kk, Most, Bělehradská, 68 m2 (ID: 1424752)

Bělehradská, Most

1 900 000 Kč
/za nemovitost
Cena je uvedena včetně provize pro RK. Provize RK zahrnuje služby advokátní kanceláře společně s využitím advokátní úschovy peněz., včetně provize, vč
Hypotéka od 9 055 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaBělehradská, Most
ID00065
StavbaPanelová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná68 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíDružstevní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Mostě

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Nabízím vám ke koupi bytovou jednotku v družstevním vlastnictví o dispozici 3+kk v 7. patře (8. NP) bezbariérového domu v Mostě, konkrétně v ul. Bělehradská.

Celková užitná plocha bytu činí 68 m2 + venkovní komora 1 m2. Jednotka se skládá z předsíně, obývacího pokoje s kuchyňským koutem, ložnice, místnosti pro dětský pokoj nebo pracovnu, prostorné koupelny s vanou a toaletou, dále pak z komory nacházející se ve společných prostorách domu, a to hned naproti bytu.

Ačkoli rekonstrukce bytu proběhla před několika lety, byt stále nabízí skvělé a komfortní bydlení. Jádro bytu je zděné, elektrické rozvody v bytě jsou z mědi a vodovodní a odpadní potrubí je z plastu. Krytina podlah je v kombinaci plovoucí podlahy a keramické dlažby. Do bytu je zaveden plyn.

Pár minut od domu se nachází mateřská i základní škola, dětská hřiště, sportovní hala či fotbalový a zimní stadion. Centrum města, ve kterém najdete kompletní občanskou vybavenost, je od domu vzdálené pár minut chůze.

Důležitou informací je, že se jedná o samostatné bytové družstvo, z tohoto důvodu je veškerá správa domu a financí transparentní. Při převodu družstevního podílu hradí nový člen družstva poplatek ve výši 2 575 Kč. Dne 3. 5. 2024 bylo uskutečněno výběrové řízení na firmu, která v blízké době zajistí rekonstrukci střechy. Více informací se dozvíte také na stránkách BD (belehradska403.estranky.cz).

Rád vám případně pomohu získat i financování s nejnižší úrokovou sazbou na trhu.

Cena je uvedena včetně provize pro RK. Provize RK zahrnuje služby advokátní kanceláře společně s využitím advokátní úschovy peněz. Samozřejmostí je převod energií.

Další informace vám rád sdělím na uvedeném telefonním čísle nebo při osobní prohlídce.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Mostě.