Prodej rodinného domu, Brno, Bohuslava Martinů, 300 m2

Bohuslava Martinů, Brno

Cena na vyžádání

info v RK, včetně právního servisu
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaBohuslava Martinů, Brno
ID30437
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná300 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti194 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Brně

Popis

AMBIENTEN VIP si vám dovoluje exkluzivně nabídnout vícegenerační dům o dispozici 5+2 v nejprestižnější brněnské Masarykově čtvrti a v bezprostřední blízkosti Wilsonova lesa.

Pokud hledáte prostorný dům o užitné ploše přesahující 300m2 vč. teras (281,34m2 čistá UP) v klidné lokalitě, se skvělou dostupností do centra města Brna, našli jste ho. Dům má celkově 4 patra, dvě kuchyně, tři koupelny a 5 pokojů. Velkou výhodou jsou stoupačky, nacházející se v každém nadzemním patře s možností vybudování kuchyňské linky i v 3.NP. V 1.NP se nabízí možnost vybudování garsoniéry.

V 1.PP se nachází předsíň s velkou vstupní halou (vybavenou vestavěnými šatními skříněmi), prostorná garáž s možností rozšíření pro dvě auta a zároveň možnost dalšího parkování auta před garáží. Dále je zde dílna, tělocvična, technická místnost s prádelnou a dva sklepy. UP patra je 80,64m2.

V jednom z pokojů v 1.NP je nová kuchyňská linka, přičemž z tohoto pokoje je přímý vstup do zahrady. Na patře je také ložnice s novými vestavěnými skříněmi na míru a terasou orientovanou na jih a další dětský pokoj. Dále je zde samostatná toaleta a koupelna se sprchovým koutem. UP patra je 67,27m2.

V 2.NP se nachází jídelna s kuchyňskou linkou od studia Sykora z masivního dřeva a přímým vstupem na zahradu, dále obývací pokoj (z kterého jsou již krásné výhledy na okolí) a koupelna s vanou a toaletou. UP patra je 72,75m2.

V 3. NP se nachází dvě ložnice, z toho jedna z nich s výstupem na další terasu a nádhernými panoramatickými výhledy, dále koupelna se sprchovým koutem a toaletou. Obě ložnice disponují vestavěnými šatními skříněmi. UP patra je cca 60,68m2.

Pro nového majitele zde čeká absolutní soukromí i klid vzhledem k umístění domu na konci slepé ulici a okolní rodinné zástavbě. Z domu je to jen pár kroků do Wilsonova lesa nebo na sportovní, rekreační a kulturní aktivity na Kraví hoře. V blízkosti vašeho nového domova jsou školky, školy, gymnázia, lékaři i nemocnice. Nenechte si ujít tuto jedinečnou nabídku.

Dům je vytápěn plynovým kotlem zn. Baxi. Energetický štítek je objednán a zatím nebyl dodán, z toho důvodu musíme uvádět třídu G.

V případě zájmu o více informací či prohlídku neváhejte kontaktovat realitního specialistu u inzerátu.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Brně.