Prodej chaty, Krupka - Horní Krupka, 206 m2

Horní Krupka

5 500 000 Kč

včetně provize RK
Hypotéka od 26 211 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaHorní Krupka
ID00015
StavbaKamenná
Stav objektuDobrý
Plocha užitná206 m2
VybavenoAno
Druh objektuSamostatný
Plocha budovy103 m2
Plocha nemovitosti2467 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Krupce

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

V exkluzivním zastoupení klienta Vám zprostředkuji prodej této pohádkové chalupy, která se nachází na jižním pozemku v Krušných horách, konkrétně v Horní Krupce u Teplice.

Chalupa pochází z roku 1848 a má bohatou historii. Do 2. světové války sloužila jako dům důlního steigra (důlní dozorce), po válce zde bydlel hajný.

Chalupa byla v posledních letech rekonstruována, byla instalována nádrž na vodu o objemu 1900 litrů (voda je dovážena cisternou).

Svažitý pozemek o rozloze 2467m² nabízí dostatek soukromí, klidu i prostoru pro vše, co máte rádi. Majitelé o chalupu neustále pečují a ať se podíváte kamkoli, uvidíte, že to dělají s láskou a péčí.

V přízemí nalezneme prostornou chodbu, menší světničku (kuchyň s jídelnou), dále větší obývací pokoj (zde uvidíme i původní zazděné výdejní okénko důlního steigra. Vedle obývacího pokoje se nachází menší pokoj (nyní využíván jako dílna. Vedle tohoto pokoje se nachází sklípek s nádrží na vodu. Díky tomu, že je ve svahu, udržuje si stálý chlad. V přízemí se dále nachází menší šatna s elektrickým bojlerem a koupelna se sprchovým koutem a WC.

Jakmile vystoupáme po schodišti do 2. patra, přivítá nás chodba s příjemným posezením a s překrásným výhledem na zahradu a do širého okolí. Po obou stranách chodby jsou situovány další dva podkrovní pokoje.

V blízkém okolí se nachází lanová dráha, lyžařský areál, velké množství cyklotras. Pokud rádi sbíráte houby, tohle je to pravé místo pro Vás.

Neváhejte a rezervujte si termín osobní prohlídky a zažijte tuto jedinečnou pohádkovou atmosféru.
S případným financováním Vám rádi pomůžeme.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Krupce.