Prodej rodinného domu, Pletený Újezd, 156 m2 (ID: 1425417)

Pletený Újezd

8 990 000 Kč

včetně provize RK
Hypotéka od 42 844 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaPletený Újezd
ID00232022
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná156 m2
VybavenoČástečně
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Plocha budovy76 m2
Plocha nemovitosti636 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Pleteném Újezdě

Popis

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji zděný rodinný dům s vlastní zahradou, na dosah přírody i města, který se nachází v klidné obci Pletený Újezd a je navržen jako patrový, podsklepený, přístupný z obecní komunikace.
Dům o užitné ploše 156m² prošel kompletní rekonstrukcí interiéru včetně nového topného systému a rozvodů el. instalace a vody. Dispozičně řešen jako 2x 3+kk a 1x 2+kk (nenáročnou úpravou lze řešit jako 1x 5+kk a suterén). Ze zádveří je možno vstoupit na centrální chodbu, ze které jsou přístupné všechny místnosti v přízemí včetně centrálního schodiště vedoucího do 2.NP a suterénu, kde je umístěna technická místnost a prádelna.
Zdroj tepla a ohřevu teplé vody domu zajišťuje plynový kotel, který je napojen na podlahový systém vytápění v celém domě. Obec Pletený Újezd disponuje částečnou občanskou vybaveností. Nachází se zde, obchod s potravinami, restaurace, obecní úřad. Kompletní vybavenost v nedalekém městě Kladno. Cesta do Prahy autem trvá cca 20 minut. Možnost přenechání hypotečního úvěru s úrokovou sazbou 2,2% při fixaci na 8 let.
Pro více informací kontaktujte RK. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti. Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost a přijďte se přesvědčit o atraktivitě nabízené nemovitosti!

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Pleteném Újezdě.