Prodej rodinného domu, Mukařov, Choceradská, 184 m2 (ID: 1425419)

Choceradská, Mukařov

17 200 000 Kč

včetně provize RK
Hypotéka od 81 970 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaChoceradská, Mukařov
ID00152023
StavbaDřevěná
Plocha užitná184 m2
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Plocha budovy156 m2
Plocha nemovitosti1175 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Mukařově

Popis

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji dřevostavbu rodinného domu o dispozici 4+kk s garáží, terasou, venkovním bazénem, altánem a krásnou udržovanou zahradou v obci Mukařov - Srbín, okr. Praha - východ. Dům s důrazem na kvalitu použitých materiálů a provedených prací má zastavěnou plochu 156m² a užitnou plochu včetně terasy 184m².

Dispozice domu - 1.PP - hlavní vstup/zádveří, hala se schodištěm, technická místnost, sklad a prostorná garáž. 1.NP - obývací pokoj ze kterého je francouzskými okny zpřístupněna pobytová terasa (31m²) a následně vstup do zahrady. Dále je zde kuchyňský kout s jídelnou, rodičovská ložnice s koupelnou s vanou, umyvadlem a WC. Dále se zde nachází dva dětské pokoje a druhá koupelna s WC. Z chodby je vstup do půdního prostoru (další úložný prostor). Dům byl kolaudován v roce 2015 a je ve velmi dobrém technickém stavu. K domu patří krásná a udržovaná zahrada se vzrostlými stromy, s altánem a bazénem. Dům je napojen na vlastní čistírnu odpadních vod, obecní vodovod, má však i vlastní studnu. Obecní kanalizace na hranici pozemku. Vytápění domu je řešeno plynovým kotlem.

V obci se nachází obchod, školka, restaurace, knihovna, sportovní hřiště. V okolí obce se nachází krásná příroda, lesy, louky a množství turistických tras i cyklostezek. Bezproblémová dostupnost do centra města - automobilem cca. 25min jízdy, autobusem PID trvá cesta na stanici metra linky C - Háje cca. 35minut. Veškerá občanská vybavenost je v Říčanech vzdálených 8km.

Možnost přenechání hypotečního úvěru s úrokovou sazbou 2,64% při fixaci do 12/26.

Pro více informací kontaktujte RK. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti. Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost a přijďte se přesvědčit o atraktivitě nabízené nemovitosti!

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Mukařově (okr. Praha-východ).