Prodej bytu 2+kk, Praha - Karlín, Pobřežní, 44 m2 (ID: 1425639)

Pobřežní, Praha, Karlín

7 490 000 Kč
/za nemovitost
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 35 695 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaPobřežní, Praha, Karlín
ID03426
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná44 m2
Patro2. z 5
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední elektrické
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet, Kabelová televize, Kabelové rozvody
DopravaSilnice, MHD
VodaVodovod
Sklep
Výtah
Parkování

Origo partneři v Praze 8

Stěhovací služby

Popis

Dovoluji si Vám nabídnout k prodeji kompletně zrekonstruovaný byt 2+kk se sklepem o celkové výměře 44 m2 v osobním vlastnictví, který se nachází v lukrativní lokalitě Praha 8 - Karlín.
Byt je umístěn v 1. patře činžovního domu a skládá se z chodby, dvou pokojů s kuchyňským koutem a koupelny s wc.
Je nově po rekonstrukci vybaven ve vyšším standardu s novými špaletovými okny disponující velmi dobrou protihlukovou úpravou a etážově vytápěn elektrokotlem s centrálním termostatem.
Byt je prodáván částečně zařízený. V obývacím pokoji s kuchyňským koutem je k dispozici pohovka, konferenční stolek, jídelní stůl a židle, indukční deska a vestavné kuchyňské spotřebiče (trouba, myčka, mikrovlnná trouba). V ložnice je postel s matrací, závěsy a v koupelně se sprchovým koutem a wc je topný žebřík a pračka se sušičkou.
K dispozici je kabelová příprava pro instalaci optického internetu, UPC a O2.
Výhodou bytu jsou velmi nízké měsíční náklady (2.500,- Kč + elektřina).

V činžovním domě z konce 19. století v chráněné památkové zóně byla provedena částečná rekonstrukce s obnovou historizujících prvků (nové rozvody elektřiny, vody a kanalizace, videozvonky, špaletová okna) a nové repliky historických vstupních dveří do bytů. Aktuálně probíhá rekonstrukce vnitřních společných prostor budovy a fasády.
Dům se nachází v Pobřežní ulici na rozhraní Prahy 8 a 1 ve velmi žádané lokalitě centra Prahy. V docházkové vzdálenosti je kompletní občanská vybavenost (obchody, restaurace, školy, lékař), možnost sportovních i kulturních aktivit a vycházek do přírody (kousek od ostrova Štvanice).

Jedná se o ideální příležitost pro bydlení v žádané lokalitě v centru Prahy nebo pro investiční záměr (pronájem bytu).
Doporučuji prohlídku bytu.
V případě jakýchkoliv dotazů nebo zájmu o prohlídku domu mě neváhejte kontaktovat. Zájemcům mohu zajistit hypoteční úvěr.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 8.