Prodej bytu 3+1, Brno, Sibiřská, 75 m2

Sibiřská, Brno

6 700 000 Kč
/za nemovitost
+ provize RK, včetně právního servisu, včetně poplatků
Hypotéka od 31 930 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaSibiřská, Brno
ID00131
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná75 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Balkon

Origo partneři v Brně

Popis

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme byt 3+1 v žádané a klidné lokalitě Brno Řečkovice, na ulici Sibiřská.

Bytová jednotka o celkové výměře 75 m2 s balkonem 2 m2 se nachází ve 1. patře cihlového domu bez výtahu. Po vstupu do chodby bytu 6 m2 si můžete odložit své věci ve vestavěné skříni a botníku s věšákovou stěnou. Vlevo se nachází samostatné WC 1,5 m2, koupelna s vanou a umyvadlem 2 m2 a vstup do kuchyně 10 m2 s kuchyňskou linkou a dřezem, samostatným plynovým sporákem a vestavěnou spíží. Z kuchyně projdete dveřmi na balkón 2 m2, který je vhodný na sušení prádla. Dále je z kuchyně vstup do pokoje 14,8 m2 s výhledem do zahrady.
Z pokoje druhými dveřmi projdete zpět do chodby bytu. Vlevo je komora 2,5 m2 kam můžete schovat všechny nepotřebné věci. Rovně projdete do dalšího pokoje 18,5 m2, ze kterého je vlevo vstup do dalšího pokoje 15,7 m2. Byt je v udržovaném původním stavu - hliníkové rozvody elektřiny, rozvody vody v pozinkované oceli. Podlahy v pokojích jsou parketové, v chodbě, koupelně a kuchyni je dlažba. Okna jsou plastová – dvojskla. Vytápění bytu zajištuje kotelna umístěná v suterénu domu, ohřev vody pro koupelnu a kuchyni zajištuje průtokový plynový ohřívač. K bytu náleží sklepní kóje umístěná v suterénu domu o výměře 2,8 m2.

Řečkovice jsou jednou z městských částí Brna, která se nachází na severozápadě města. Tato lokalita je velmi oblíbená pro rezidenční bydlení díky své klidné atmosféře, dobré dostupnosti a bohaté občanské vybavenosti. Řečkovice kombinují výhody městského bydlení s blízkostí přírody, což z nich činí ideální místo pro rodiny i jednotlivce, kteří hledají pohodlný a klidný životní styl.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Brně.