Prodej rodinného domu, Těmice, 202 m2 (ID: 1425914)

Těmice

3 400 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 16 203 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaTěmice
ID000059
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná202 m2
Typ objektuPřízemní
Podlahová plocha202 m2
Plocha nemovitosti2769 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Těmicích

Popis

Oáza klidu v Těmicích na Vysočině - Prodej rodinného domu 202 m2 s rozlehlým pozemkem 2.769 m2

Mám pro vás jedinečnou příležitost stát se majitelem domu, který nabízí nejen prostorné bydlení, či chataření, ale také klid a soukromí. Rodinný dům v obci Těmice u Kamenice nad Lipou je ideálním místem pro ty, kteří hledají spojení s přírodou a únik z rušného městského života. Tento rodinný dům se skládá z původní kamenné stavby z roku 1970 a poté zděného přístavku, který má před dvěma lety vyměněnou střechu.

Před pěti lety byl kompletně zrekonstruovaný jeden pokoj: nově nahozen, sádrokartonové podhledy, plovoucí podlaha, elektrické přímotopy. Dům má převážně dřevěná okna, vstupní, balkonové dveře a přilehlé okno byly vyměněny za plastové. Podlahy v domě jsou převážně pokryty dlažbou a linem.

Dům je připojen na obecní vodovod a kanalizaci, dále se na pozemku nachází studna. Vytápění je řešeno krbem v obývacím pokoji a elektrickými přímotopy v jednom z pokojů.

Dům je o zastavěné ploše 273 m3, z toho obytná část přibližně 150 m2 a zbytek nemovitosti tvoří garáž a stáj pro koně. Dům je ideální pro hospodáře, jelikož má rozlehlé pozemky na kraji obce, a navíc je nemovitost postavena do tvaru L a obklopena vzrostlými stromy, což zaručuje absolutní soukromí.

Pozemek je rozdělen na tři pomyslné části: předzahrádku, nádvoří a rozlehlou zadní část pozemku vhodnou pro chov ovcí, či jiných zvířat. K rozlehlé části pozemku vede z druhé strany další příjezdová cesta, ze které se poté dostanete na přilehlé louky a pole. Pozemek lemuje drobná strouha, která zajišťuje vláhu nově zasazeným ovocným stromům a keřům.

Nemovitost se nachází v klidné lokalitě s překrásnou přírodou na Vysočině. Obec Těmice leží v okrese Pelhřimov na Vysočině a žije zde přibližně 400 obyvatel. V obci naleznete obchod, poštu a hospodu. Dojezdové vzdálenosti měst v okolí: Kamenice nad Lipou 6 km, Pelhřimov 18 km, Tábor 44km a centrum Prahy 130 km.

Nezmeškejte tuto výjimečnou příležitost vlastnit krásný domov na Vysočině. Prohlídka je k dispozici po předchozí domluvě. Pro více informací a sjednání prohlídky mě neváhejte kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Těmicích (okr. Pelhřimov).