Pronájem bytu 3+kk, Praha - Vinohrady, Rybalkova, 120 m2

Rybalkova, Praha 10, Vinohrady

55 000 Kč
/za měsíc
k jednání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

Náklady na bydlení7000 +elektřina na nájemce
AdresaRybalkova, Praha 10, Vinohrady
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná120 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Balkon

Origo partneři v Praze 10

Stěhovací služby

Popis

Dovolte abychom Vám nabídli krásný světlý byt 3+kk/Balkon o velikosti cca 120 m2 typicky Vinohradského stylu. Pouze dva byty na patře. Luxusní provedení a luxusní zařízení. Všechny spotřebiče značky Siemens včetně horkovzdušné parní trouby, klasické trouby, varné desky. Celý byt je klimatizován a připravený ihned k nastěhování. K bytu je možno pronajmout jedno až tři stání. Cena stání je 2.800,-Kč. Byt se nachází na hranici Vinohrad Praha 2 a Vršovic Praha 10. Vy účtovatelné zálohy ve výši 7.000,-Kč měsíčně včetně tepla a teplé vody. Elektřina se převádí na nájemce.
Lokalita s výbornou dopravní dostupností je tvořená převážně bytovými domy. Na stanici metra Náměstí Míru se dostanete MHD za 4 minuty a vlakem do centra Prahy za 5 minut. Autem dojedete na městský okruh za 4 minuty, na letiště Václava Havla za 34 minut a do nákupního Centra Eden za 5 minut. V místě najdete veškerou občanskou vybavenost – restaurace, supermarkety, polikliniku, lékárny, dětská hřiště, poštu, mateřské, základní, střední a vysoké školy a gymnázium. Pro volnočasové aktivity můžete využít v okolí fotbalové a volejbalové hřiště, tenisové kurty, venkovní posilovny, cyklostezky, zimní stadion, plavecký bazén a psí hřiště. Na procházku se lze vydat do Havlíčkových nebo Heroldových sadů nebo vyrazit na kole povodím Botiče do Parku Folimanka.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 3+kk v Praze 10.