Prodej bytu 3+kk, Hradec Králové, Gebauerova, 58 m2 (ID: 1426390)

Gebauerova, Hradec Králové - Pražské Předměstí

5 390 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 25 687 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaGebauerova, Hradec Králové - Pražské Předměstí
StavbaPanelová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná58 m2
VlastnictvíOsobní
Balkon

Origo partneři v Hradci Králové

Popis

Prodáme luxusně zrekonstruovaný byt 3+kk v Hradci Králové v ulici Gebauerova.

Byt o celkové výměře 58 m2 se nachází v 6. patře třináctipatrového panelového domu s pěkným výhledem na okolí a blízké vzdálenosti do centra města.
Byt je v osobním vlastnictví a prodává se částečně vybavený. V roce 2024 prošel rozsáhlou, nákladnou a vkusnou rekonstrukcí s důrazem na kvalitu a design.
V bytě došlo ke změně dispozice a novému vyzdění bytového jádra. Ve všech místnostech jsou nové štukové omítky, nové rozvody elektřiny s úspornými led svítidly, podlahová stěrka, kompozitní podlaha Egger Home Green Tec, nové dveře s obložkami zn. Sepos včetně vchodových protipožárních. V části bytu jsou SDK podhledy. Topení je ústřední dálkové z Elektrárny Opatovice nad Labem. Okna jsou plastová s novými žaluziemi.

Základní dispozice bytu: vstupní chodba, komora, obývací pokoj s kuchyňským koutem, balkón, ložnice, dětský pokoj dále koupelna se sprchovým koutem a prostorem pro pračku a sušičku, toaleta. V suterénu k bytu patří sklepní kóje.
Kuchyně je vybavena kvalitní německou plánovanou kuchyní zn. Nobilia s dostatkem úložného prostoru a vestavnými spotřebiči zn. Bosch: horkovzdušná trouba, mikrovlnná trouba, indukční varná deska s funkcí Power Boost, myčka nádobí a kombinovaná lednička s mrazákem zn. Electrolux. Dále je zde digestoř zn. Klarstein s možností volby barev svítivosti, granitový dřez s baterií. V obývací části pokoje se nachází stůl a designové jídelní židle a sedací souprava zn. MICADONI Greta, obývací TV stěna s led osvětlením, konferenční stolek a další dekorace včetně led osvětlení.
Koupelna je vybavena sprchovým koutem o rozměru 90 x120 cm, koupel. skříňkou a umyvadlem na desce, baterií, zrcadlem s led osvětlením. Předsíň je vybavena předsíňovou stěnou.
V bytě je vše nové a nepoužívané. Veškerý nábytek v bytě je vyroben v jednotném designu na míru německým výrobcem zn. Nobilia.
Dům je zateplen, je zde nákladní a přepravní výtah, kamerový systém, internet, kabelová televize a v suterénu se nachází kolárna.

Hned vedle domu se nachází škola a školka. Nedaleko je supermarket Albert, restaurace, Poliklinika Na Bavlně a Poliklinika Foerstrova, pošta a všesportovní areál Bavlna HK, zastávka MHD. V docházkové vzdálenosti jsou Jiráskovy sady a soutok Labe s Orlicí.

U domu je bezplatné parkování a rychlé spojení na dálnici. Výborná a žádaná lokalita s veškerou občanskou vybaveností v nejbližším dosahu a dobře fungujícím SVJ.

Byt má nízké náklady na bydlení a je připraven k okamžitému nastěhování.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Hradci Králové.