Prodej bytu 3+1, Praha - Střešovice, U laboratoře, 98 m2 (ID: 1426571)

U laboratoře, Praha 6 - Střešovice

29 990 000 Kč
/za nemovitost
k jednání
Hypotéka od 142 924 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaU laboratoře, Praha 6 - Střešovice
ID9106422
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná110 m2
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha98 m2

Origo partneři v Praze 6

Stěhovací služby

Popis

S potěšením vám představujeme výjimečnou příležitost zakoupit krásný luxusní byt o celkové užitné ploše 110 m2 se zahradou o velikosti 267 m2, situovaný v jedinečné rezidenci Ořechovka v jedné z nejprestižnějších, klidných a atraktivních lokalit v Praze - Střešovicích.
Tento byt se nachází v přízemí rezidence na tiché ulici a vyniká nejen svou krásnou polohou a zahradou, ale také promyšlenou dispozicí, která vám zajistí maximální komfort v srdci Prahy.
Po vstupu do bytu naleznete vstupní halu s vestavěnými skříněmi a vstupem do šatny. Poté vstoupíte do další haly, ze které vedou vchody do dvou samostatných ložnic, koupelny se sprchovým koutem, toalety a bidetu, samostatné toalety pro hosty, další koupelny s vanou (toaletou a bidetem) a prostorného obývacího pokoje, ze kterého je přístup do samostatné kuchyně, na terasu (cca 12 m2) a do zahrady.
Podlahy jsou pokryty dřevěným parketami a okna jsou vybavena venkovními žaluziemi. Materiály, sanitární zařízení, vše je na velmi vysoké úrovni, všechny koupelny mají podlahové vytápění.
V případě zájmu je možné zvýšit plochu bytu až o 40 %, například vybudováním úžasné zimní zahrady, která tuto nemovitost posune na úplně novou úroveň a tím vytvoří ještě atraktivnější domov pro vás.
Cena zahrnuje parkovací místo v podzemní garáži.
Tuto koupi můžete považovat i za výhodnou investici, byt je v současnosti pronajatý za solidní cenu až do jara 2025.
Tato nemovitost je ideální volbou pro ty, kteří hledají luxusní, klidné a relaxační prostředí v jedné z nejprestižnějších lokalit v Praze.
Vykročte vstříc novému životnímu stylu na Ořechovce!

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Praze 6.