Prodej pozemku pro bydlení, Stožec - České Žleby, 1412 m2

Stožec, okres prachatice, České Žleby

5 990 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 28 547 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaStožec, okres prachatice, České Žleby
ID911133
VlastnictvíOsobní
Plocha nemovitosti1412 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
OdpadČOV pro celý objekt
DopravaVlak, Silnice
Výtah

Origo partneři v Stožci

Popis

Dovolujeme si Vám touto cestou nabídnout unikátní investiční příležitost. Jedná se konkrétně o stavební jihovýchodně orientovaný pozemek o výměře 1412 m2, zasazený do panenské přírody v srdci Národního parku Šumava, v Českých Žlebech, které jsou součástí malebné obce Stožec, nacházející se v nadmořské výšce 900 m.n.m. Jedná se o první fázi rekreačního resortu, v jehož rámci bylo nabízeno 6 jedinečných pozemků v absolutní blízkosti první zóny národního parku s jedinečným výhledem na panoráma okolních kopců (Třístoličník, atd.) a do údolí Stožce. Zároveň však je v lokalitě dostupná, popř. vznikne atraktivní občanská vybavenost (zejména biotopické koupaliště).


Pozemek je prodáván s platným stavebním povolením, dle nějž je na pozemku možné postavit samostatně stojící dům pro náročnějšího uživatele, vyžadujícího více prostoru. Jedná se konkrétně o novostavbu navrženou jako kombinaci dvou technologií. První podlaží, 1. PP, převážně zapuštěné do terénu svahu, je navrženo jako monolitická železobetonová konstrukce stěn a stropu. Druhé podlaží, 1. NP, a třetí podlaží , 2. NP - podkroví, jsou navržena jako dřevostavba. Navržená stavba domu svým tvaroslovím, použitými materiály a barevností evokuje místní tradiční architekturu. Jde nicméně o stavbu moderní po technické stránce i celkovým architektonickým řešením. Celková výměra užitné plochy třípodlažního domu činí cca 298 m2 ( včetně výměry garáže a skladu v 1. PP ). Výměra venkovní kryté terasy, resp. lodžie je cca 28 m2.




Sítě (elektřina, voda) jsou stranou prodávající přivedeny na hranici pozemku. Odpad bude nutné řešit čistírnou odpadních vod, i v tomto případě je již k dispozici stavební povolení.


České Žleby jsou dopravně velmi dobře dostupným ideálním prostředím pro klienty, prahnoucí po pasivním odpočinku. Tato destinace však především uspokojí potřeby klientů, kteří před posezením s knihou upřednostní aktivní volnočasové činnosti. Jste-li vášnivými sportovci, jsou České Žleby taktéž pravým místem pro Vás. Cyklisté či in-line bruslaři zbožňují místní Šumavskou stezku z Nové Pece do Stožce. V dané souvislosti nelze opomenout blízkou vodní nádrž Lipno, jež je ideálním místem pro zimní bruslení či letní koupání. Lyžaři zde naleznou sousedící zimní lyžařská střediska v německém Mitterdorfu či rakouském Hochfichtu. České Žleby jsou rovněž vyhledávány zájemci o exkluzivní běžecké tratě, které jsou v průběhu zimy průběžně udržovány.


Pro více informací, prosím, zkontaktujte realitní kancelář, kde Vám velice rádi poskytneme veškeré dostupné informace…..

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Stožci.