Prodej činžovního domu, Javorník, 17. listopadu, 700 m2 (ID: 1426989)

17. listopadu, Javorník

3 400 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 16 203 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

Adresa17. listopadu, Javorník
StavbaSmíšená
Stav objektuV rekonstrukci
Plocha užitná700 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuCentrum obce

Origo partneři v Javorníku

Popis

Základní info:
- prostorný dům s 3 byty, 2 nebytovými prostory a velkými půdními prostory,
- vynikající místo 1 min od náměstí v Javorníku.
Dovoluji si Vám nabídnout velmi zajímavý dům přímo v centru Javorníku. Dům se nachází v ulici 17. listopadu, minutku od Javornického náměstí. Z domu je výhled přímo na zámek Jánský vrch - dominantu Javorníku.
V přízemí domu jsou dva nebytové prostory a příprava pro vybudování garsoniéry. Jeden z nebytových prostorů je kolaudován jako herna a je kompletně zařízený nábytkem. V prvním patře se nalézají dva byty s dispozicí 4+kk a 4+1. Byt 4+1 je výhodně pronajat lékaři. Byt 4+kk není aktuálně využívaný a potřebuje dokončit - především instalovat kuch. linku, položit podlahové krytiny a namontovat zařizovací předměty v koupelně. O patro výše, už v rámci půdních prostorů, je byt 2+kk, který je příležitostně využíván ke krátkodobému ubytování. Půda je na 2 podlaží a jsou zde další prostory, které je po přestavbě možno využít např. k bydlení / ubytování. Část pozemku za domem je komerčně pronajata pro parkování, část pozemku slouží pro parkování uživatelům prostor v domě.
Stavba je ve velmi dobré kondici - je po kompletní rekonstrukci fasády a střechy - oboje bylo mj. zatepleno. Dům je napojen na veškeré inženýrské sítě - vodovod, kanalizaci, elektřinu i plyn. Každý z bytů i nebytových prostorů má svůj vlastní plynový kotel. Dispozice domu umožňuje vystavění dalších bytů (3 - 4), případně přepracování na pension. Aktuálně je kolaudována restaurace - herna v přízemí domu a 3 byty, nic tedy nebrání okamžitému komerčnímu využití a následnému rozvíjení aktivit. Přibližně polovina domu je podsklepena.
Dům má zastavěnou plochu 270 m2 a pozemky k němu náležející mají dalších 600 m2. Uvnitř domu je celkem přes 700 m2 užitné plochy. Přibližně 430 m2 je v prvních dvou podlažích a dalších přibližně 300 m2 užitné plochy je v půdních prostorech se střešními okny.
Lokalita se vyznačuje nadstandardním rekreačním potenciálem a je oblíbeným cílem nejen českých, ale i polských, turistů. Ve městě je k dispozici veškerá občanská vybavenost - obchody, služby, školská zařízení. Javorník leží na severovýchodním úpatí Rychlebských hor, které jsou mimo jiné známé pro své vynikající cyklistické trasy. Přibližně 20 km na jihovýchod leží město Jeseník s úžasnými lázněmi Priessnitz.
Dům nemá žádné právní vady.
Dovoluji si upozornit, že majitel v případě více zájemců může upřednostnit vyšší nabídku.
Další informace doplníme při osobním jednání. Doporučuji prohlídku.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje činžovních domů v Javorníku (okr. Jeseník).