Prodej obchodního prostoru, Roztoky, Tyršovo nám., 99 m2 (ID: 1427012)

Tyršovo nám., Roztoky

9 900 000 Kč
/za nemovitost
Včetně provize a právního servisu
Hypotéka od 47 180 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaTyršovo nám., Roztoky
ID0332-NP00278
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná99 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuCentrum obce
Podlahová plocha99 m2
Třída energetické náročnostiD - Méně úsporná

Origo partneři v Roztokách

Popis

Rádi bychom vám představili jedinečnou investiční příležitost v srdci Roztok u Prahy – komerční prostor na prestižní adrese Tyršovo náměstí. Tento atraktivní prostor se nachází přímo v centru města, což z něj činí nejžádanější lokalitu pro podnikání v Roztokách.

Komerční prostor o celkové ploše 99 m² je bezbariérový a situovaný v přízemí moderní budovy z roku 2001. Výjimečnou předností je velká skleněná výloha o šířce přibližně 5 metrů, která zajišťuje maximální viditelnost a láká kolemjdoucí zákazníky.

Prostory jsou po více než 13 let úspěšně využívány renomovaným kadeřnictvím se soláriem. Interiér je moderně zařízen a vybaven kvalitním kadeřnickým nábytkem, což představuje velkou výhodu pro investory. Aktuální nájemce může po dohodě pokračovat v pronájmu, nebo lze zakoupit veškeré vybavení a ihned zahájit vlastní podnikání.

Tento prostor je také ideální pro kavárnu, restauraci, pekárnu, kosmetické a masážní služby, kancelář, cvičební studio a mnoho dalších podnikatelských záměrů. Současná dispozice nabízí otevřený prostor, sociální zázemí a skladové prostory v zadní části s okny vedoucími do klidného sousedství. Úpravy dispozice jsou možné, a prostor tak může být přizpůsoben přesně podle vašich potřeb.

Měsíční náklady na služby jsou velmi příznivé. Vytápění a teplá voda jsou zajišťovány centrálním dálkovým vytápěním a v letních měsících je prostor klimatizován. Součástí vybavení je také kamerový a bezpečnostní systém, který zaručuje bezpečí a klid pro vás i vaše zákazníky.

Výhodou je také možnost bezproblémového parkování přímo před objektem, což je pro vaše zákazníky velkým benefitem.

Roztoky u Prahy, město vzdálené pouhé tři kilometry od Prahy-Suchdola, se nachází na levém břehu Vltavy a jsou oblíbenou lokalitou pro trvalé bydlení i podnikání díky své poloze uprostřed přírody a výborné dostupnosti do Prahy. Tyršovo náměstí je centrem obchodních a komerčních aktivit ve městě, což zajišťuje vysokou frekvenci návštěvníků a atraktivitu pro podnikání.

Investice do tohoto nebytového prostoru vám může přinést stabilní příjem a dlouhodobé zhodnocení. Na nemovitost je v současné době vázán výhodný bankovní úvěr se zůstatkem cca 3 miliony korun, který může kupující převzít.

Nemovitost je možné financovat hypotečním úvěrem. Pro sjednání prohlídky nás prosím neváhejte kontaktovat a přesvědčte se sami o všech výhodách, které tento prostor nabízí. Tato nabídka představuje skvělou příležitost pro vaše podnikání či investici.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje obchodních prostor v Roztokách (okr. Praha-západ).