Prodej pozemku pro bydlení, Máslovice, Dolánecká, 823 m2 (ID: 1427026)

Dolánecká, Máslovice

6 420 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 30 596 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaDolánecká, Máslovice
Lokalita objektuCentrum obce
Plocha nemovitosti823 m2

Origo partneři v Máslovicích

Popis

Dovolujeme si Vám nabídnout stavební pozemek o výměře od 876 m2 v obci Máslovice umístěné na kopci východně od Prahy ve vzdálenosti 15 km od stanice metra Kobylisy nedaleko od řeky Vltavy (1 km).

Pozemek je umístěn na kraji obce s orientací hlavní fasády budoucího domu směrem na západ, a je plně zasíťovaný (elektřina, plyn, optický kabel, voda) a je určen na výstavbu rodinného domu. Pozemek navazuje na vozovku, která je vybudována ze zámkové dlažby a je zde umístěno veřejné osvětlení.

Obec Máslovice je malebnou obcí s nízkým počtem obyvatel (383), která je vedena obecním úřadem s velkou pečlivostí a toto se i projevuje na akcích, které jsou v obci pořádány a občanskou vybaveností, ke které patří nově zrekonstruovaný objekt místní hospody, kulturního sálu a knihovny v centru obce, sportoviště a muzeum másla, které patří k místní zajímavosti. V dalším lze odkázat na webové stránky obce, ze kterých je patrno, že obec žije i vlastním kulturním životem a mimo jiné každoročně pořádá Máslovické posvícenské vinobraní: https://www.maslovice.cz/.

Spojení s Prahou je zajištěno příměstským autobusem do Kobylis (metro), dále pak vlakem s využitím vltavského přívozu vzdáleného 1 km od centra obce.

Obec Máslovice je součástí dobrovolného svazku obcí Dolní Povltaví přírodního parku, který nabízí široké sportovní vyžití, úžasné výlety a kulturní akce pořádané v rámci tohoto svazku, v tomto odkazujeme na webové stránky jako např.: https://www.kudyznudy.cz/aktivity/prirodni-park-dolni-povltavi, které vypovídají o možnostech této oblasti.

V obci a v okolí (Klecany vzdálené 6 km od obce) se nachází široká občanská vybavenost a infrastruktura, kterou můžete prověřit na webových stránkách: https://www.maslovice.cz/obcanska-vybavenost-sluzby-a-infrastruktura/.
Základní škola je umístěna v obci Klecany.

S ohledem na jednoznačně příjemné prostředí uprostřed přírody a vzdálenost od hlavního města Prahy, dopravní obslužnost a jiné další výhody je pozemek vhodný jednak pro výstavbu rodinného domu a pohodlný rodinný život, ale samozřejmě i jako vhodná investiční příležitost.

V případě zájmu o tento pozemek Vám rádi zprostředkujeme další informace a prohlídku pozemku a obce. Věřte, že už samotná cesta do obce Máslovice je příjemným výletem.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Máslovicích.