Prodej rodinného domu, Lukavec, 188 m2 (ID: 1427145)

Lukavec, okres Litoměřice

Cena na vyžádání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaLukavec, okres Litoměřice
ID0018
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná188 m2
Druh objektuŘadový
Plocha budovy123 m2
Plocha nemovitosti188 m2

Origo partneři v Lukavci

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Nabízíme k prodeji rodinný dům se zahradou v části obce Lukavec u Lovosic, okres Litoměřice. Tento cihlový dům se nachází v bezpečné a rodinné lokalitě, ideální pro život s dětmi. Vstup do domu zajištují velká vrata, kterými je možné vjet autem na pozemek a také malá vrátka. Dispozice domu tvoří vstupní chodba, kuchyň, která je průchozí s obývacím pokojem, dále ložnice, komora na potraviny, koupelna s vanou a odděleným WC. Nabízí se zde možnost využití půdního prostoru k rozšíření užitné plochy v domě.
Na pozemku se nacházejí další cihlové stavby, které sloužily na skladování nářadí a na chov domácího zvířectva. Okna v obytné části jsou plastová, na podlaze je položeno linoleum a dlaždice, na střeše jsou položeny tašky. Dům si zaslouží rekonstrukci dle představ nového majitele.
Celková užitná plocha domu činí 123 m². Dům je vybaven kanalizací, dálkovým vodovodem, plynovodem a 230V elektřinou. Topení je zajištěno lokálním plynovým systémem, což zajišťuje účinné a pohodlné vytápění v chladnějších měsících. Díky asfaltové a zpevněné vozovce je snadný přístup k domu, a dostupnost dopravy vlakem, dálnicí, silnicí a autobusem poskytuje pohodlné spojení s okolím. Kabelové rozvody zajišťují moderní připojení k síti pro vaši pohodu a komfort.
Tento dům je skvělou volbou pro rodiny hledající bezpečné a pohodlné bydlení v žádané lokalitě Lukavec. V případě zájmu o prohlídku mne neváhejte kontaktovat. S financováním Vám rádi pomohou naši hypoteční specialisté.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Lukavci (okr. Litoměřice).