Prodej rodinného domu, Nový Oldřichov - Mistrovice, 138 m2 (ID: 1427175)

Nový Oldřichov - Mistrovice, okres Česká Lípa

6 099 000 Kč

včetně provize RK
Hypotéka od 29 066 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaNový Oldřichov - Mistrovice, okres Česká Lípa
ID00030
StavbaCihlová
Stav objektuVe výstavbě
Plocha užitná138 m2
VybavenoČástečně
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti2972 m2
Ukazatel energetické náročnosti84 kWh/m2 za rok

Origo partneři v Novém Oldřichově

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Nabízíme k prodeji rodinný dům situovaný v malebné obci Mistrovice u Nového Oldřichova nacházející na hranici Českého středohoří a Lužických hor, jež jsou zároveň stejnojmennými chráněnými krajinnými oblastmi. Tento dům je ideální pro rodiny, které hledají klidné bydlení s možností rekreace v přírodě.

Popis nemovitosti:

• Dispozice: Dům nabízí 5+kk s možností dalšího rozšíření. Dům disponuje jednou koupelnou. Z jednoho nedokončeného pokoje ve 2. NP lze vybudovat druhou samostatnou koupelnu.

• Obytná plocha: Prostorné místnosti s celkovou užitnou plochou 138 m².

• Pozemek: Dům leží na pozemku o rozloze 2.972 m², ideální pro relaxaci, zahradničení nebo rodinné aktivity. Celý pozemek se nachází dle ÚP v obytných plochách, lze tedy rozdělit a vystavět další dům. Na pozemku se nachází zastřešená terasa a polykarbonátový skleník.

• Stav: Dům je novostavba a je určen k drobným dokončovacím pracím. Nicméně dům je plně obyvatelný a lze bezproblémově užívat.

• Vytápění: Vytápění zajišťují krbová kamna v obývacím pokoji s výměníkem a ústředním rozvodem do jednotlivých místností.

• Lokalita: V blízkosti jsou lesy a turistické trasy, ideální pro milovníky přírody. Dobrá dostupnost do České Kamenice, Nového Boru, Kamenického Šenova a České Lípy, kde naleznete veškerou občanskou vybavenost.

Pro více informací a prohlídku nás neváhejte kontaktovat

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Novém Oldřichově.