Prodej rodinného domu, Všeruby, 160 m2 (ID: 1427178)

Všeruby

9 700 000 Kč

cena je včetně kompletního právní servisu, správního poplatku za vklad do Katastru a provize RK
Hypotéka od 46 227 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaVšeruby
ID102024
StavbaCihlová
Stav objektuProjekt
Plocha užitná160 m2
VybavenoNe
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Plocha budovy180 m2
Plocha nemovitosti670 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Všerubech

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

Nabízíme výstavbu rodinného domu na pozemku v Popovicích u Chrančovic na severu Plzeňska. Pozemek je rovinatý, zatravněný o výměře 670 m² a je určený Územním plánem pro bydlení v rodinných domech-venkovské bydlení. Dům bude postaven ve stylu bungalovu o zastavěné ploše 180 m² + s terasou 27% z výměry, výška hřebenu 5.10m, sklon střechy 20%.
Vstup do rodinného domu se nachází na západní straně domu. Ze zádveří je přístupná technická místnost. Dále pak obývací pokoj s kuchyňským koutem odkud je přístupná terasa i ostatní místnosti – ložnice se sociálním zázemím, chodba s přístupem do dvou pokojů a sociálního zázemí. Stavba bude z YTONGU + zateplení 160 mm, okna a dveře trojskla. Počítá se s podlahovým vytápěním, zdrojem je tepelné čerpadlo (vzduch/voda) se zásobníkem na ohřev vody. Doplňkovým zdrojem vytápění jsou krbová kamna v obývacím pokoji. Součástí výstavby bude i vybudování ČOV pro odpadní vody, připojení na elektřinu a vodu z vrtu, který je již v současné době vyvrtán do hloubky 80 m. Příjezd bude umožněn napojením na účelovou komunikaci. Je možné si výstavbu domluvit ve verzi hrubé stavby (včetně připojení na vodu, el. ,ČOV a napojení na úč. komunikaci) v ceně 7 200 000,- Kč. V současné době je již zažádáno o Stavební povolení. Pozemek není v zátopové oblasti.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Všerubech (okr. Plzeň-sever).