Prodej rodinného domu, Praha - Horní Měcholupy, Křimická, 107 m2

Křimická, Praha 10 - Horní Měcholupy

15 493 000 Kč

včetně provize RK
Hypotéka od 73 835 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaKřimická, Praha 10 - Horní Měcholupy
ID24
StavbaDřevěná
Stav objektuDobrý
Plocha užitná107 m2
VybavenoNe
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Plocha budovy70 m2
Plocha nemovitosti357 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná

Origo partneři v Praze 10

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům v oblíbené a klidné lokalitě Horní Měcholupy, Praha 10. Tato dřevostavba byla postavena v roce 2018, nabízí ~ 107 m² užitné plochy, vlastní zahradu 287 m² a je navržena s ohledem na maximální komfort a nižší provozní náklady. Dům a je kolaudovaný roku 2018 a jde o typový dům Vexta 104 Trend.

Dům disponuje moderně řešeným interiérem s důrazem na otevřený a vzdušný prostor. V přízemí se nachází prostorné zádveří (~10 m²) se samostatnou šatnou (~5,8 m²) a komorou / technickou místností (~1,8m²). V současné době tyto místnosti slouží jako malá pracovna a koupelna.

Hlavní místností přízemí je velký obývací pokoj s krbem, kuchyňským a jídelním koutem (~31,6 m²) orientovaný na SV. Z pokoje je přímý vstup na zahradu - ideální pro relaxaci a rodinné posezení. Součástí pokoje je schodiště (pod kterým je další úložný prostor) s dřevěnými nášlapy vedoucí do prvního patra.

Po schodišti vystoupáte do prostorné chodby (~7,5 m²) spojující všechny místnosti - 2 dětské pokoje (každý cca 10,5 m²), hlavní ložnici (~15,6 m²) a koupelnu. Dětský pokoj ve štítu domu je orientovaný na sever, pokoj uprostřed má 2 střešní okna na východ a prostorná hlavní ložnice je orientovaná na jih. Koupelna nabízí rohovou vanu a přípojku na pračku.

V domě jsou veškeré spotřebiče, vytápění (kromě krbových kamen) i ohřev teplé vody na elektřinu. V případě nutnosti je na hranici pozemku přívod plynu. Dům je připravený na venkovní rolety a také na elektrickou bránu ve vjezdu.

Zahrada je dostatečně prostorná na pěstování vlastní zeleniny / ovoce i hraní si s dětmi. Bude třeba pár věcí dokončit - nabízí se dodělání terasy u východu z obývacího pokoje, stejně jako dokončení dlažby pro pohodlný přístup do domu. Dům má zesílené zateplení (15cm) a dvoukomorová okna. I díky tomu (a krbovým kamnům) je oficiálně v energetické třídě C (ačkoliv je na hranici B-C).

Horní Měcholupy představují žádanou lokalitu, která propojuje klidné rezidenční bydlení v blízkosti zeleně s kompletní občanskou vybaveností a výbornou dostupností do centra. V docházkové vzdálenosti jsou obchody i restaurace. Mateřská a základní škola jsou doslovat před domem, stejně jako řada dětských hřišť a sportovišť. Nedaleko je nové devítijamkové golfové hřiště a velmi oblíbený lesopark Hostivař a Hostivařská přehrada.

Autobusová zastávky (autobusy 125, 175, 184, 204, 240, 911) je jen pár kroků od domu, na metru A Skalka nebo C Háje jste do 15 minut. Vlakové nádraží – zastávka Horní Měcholupy se nachází 8 minut pěšky.

Rádi vám dům ukážeme na osobní prohlídce, stačí nás jen kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Praze 10.