Prodej rodinného domu, Brno, Blanenská, 270 m2

Blanenská, Brno

Cena na vyžádání

Cena včetně provize, DPH a dalších poplatků.
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaBlanenská, Brno
ID0163-NP04684
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná135 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuCentrum obce
Podlahová plocha270 m2
Plocha nemovitosti1714 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Brně

Popis

Ve výhradním zastoupení majitelů Vám nabízíme prostorný třípodlažní rodinný dům na velkém pozemku v centrální části Jehnic, Dům je vybaven veškerým příslušenstvím a skýtá předpoklady pro bydlení v klidném prostředí v dosahu MHD Brno. Celková velikost pozemku 1714 m2 umožňuje všestranné vyžití a zároveň zaručuje potřebné soukromí.
V 1. NP jsou umístěny veškeré technické místnosti a dále je zde možnost zřídit případně fitness, saunu...
Najdeme zde garáž o velikosti 31 m2 s montážní jámou, sklep 14 m2, prádelnu se sprchovým masážním koutem 21 m2, kotelnu 9 m2 a dílnu 9 m2.
2. NP s hlavním vstupem do domu začíná předsíní 4 m2, dále pak jsou k dispozici kuchyň 9 m2, pokoj s balkonem 21 m2, pokoj s balkonem 16 m2, pokoj 20 m2, koupelna 4 m2 a WC.
Po schodišti, které je vybaveno schodišťovým výtahem vystoupáme do 3. NP. Z předsíně 4 m2 je vstup do pokoje 21 m2 s balkonem, pokoje s balkonem 16 m2 a pokoje 20 m2. K dispozici je rovněž kuchyň 9 m2, koupelna 4 m2 a WC.
Celý dům je vybaven předokenními většinou dálkově ovládanými roletami, zabezpečovacím a kamerovým systémem. Rovněž vjezdová brána je dálkově ovládaná. Vstup na pozemek je také pod kamerovým systémem.
Vytápění domu a ohřev TUV zajišťuje plynový kotel. Dům je napojen na veřejný vodovod a zároveň na vlastní studnu.
Dopravní dostupnost je do městské části Jehnice zajištěna MHD a bez problémů po veřejné komunikaci.
Poloha domu na rozlehlém pozemku zabezpečuje dostatek soukromí a řadu možností pro individuální vyžití.
Pokud Vás tato nemovitost oslovila rádi Vám umožníme individuální prohlídku.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Brně.